Pytanie do Jerzego, czy będzie gromił rywali swoją beemeczką? Jeśli tak to będę mu mocno kibicował na trasie. Przy okazji zachęcam do odwiedzenia zawodów, bo naprawdę jest co pooglądać.
proste ze bede:) zapraszam wszystkich hmmm musze wiecej krzesel wziasc z domu coby mial gdzie Marcin siedziec hehehe
zawody odbywaja sie w niedziele(tylko w niedziele) na drodze ze zdziszowic na gore sw. anny od 8 do 18 wieczorem serdecznie zapraszam do ogladania ps. beda startowaly conajmneij 3 bmki, 2 E30 i 1 E36
[ Dodano: Pon Paź 16, 2006 11:35 pm ]
ps. jak tam w poznianiu bylo:)
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Dla ścisłości zawody odbywają się w województwie opolskim, jakieś 10 km od autostrady Katowice - Wrocław. Dojazd bardzo prosty z całego południa i zachodu Polski.
zawody fajne ,jechalem ponizej swoich mozliwosci..ale coz raz jest dobrze a raz zle.. przynajmniej auto cale .... sralo przodem strasznie, zalozylem inne slicki ktore okazaly sie niewypalem.. a mialy byc tajna bronia przeciwko Orskiemu dzieki Marcin ze byles:)
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Stojąc pod zajazdem miałem wrażenie, że masz coś nie tak z trakcją bo przed zakrętami blokowałeś koła. Fajna impreza, szkoda tylko, że organizacyjnie nie ogarnięta. Ale za to obsada była super. Misiek "Naczelnika" zapitala przeokrutnie. Muszę też przyznać, że twój główny rywal szedł straszną bombą. Mam dla ciebie trochę fotek (głównie ze zjazdów bo nie miałem dobrej miejscówki do focenia wyścigu).
nie bylo trakcji niestety...stad te bloki....niestety...ale coz i tak jestem kontent z siebie ze przy conajmniej 2 razy mniejszym budrzecie mam taki tytu:)
tu jest relacja fotograficzna zawodow, zrobiona miedzyinnymi przez naszego klubowicza Marcina , wiec chcialem z tego miejsca Mu za to podziekowac;)
[ Dodano: Wto Paź 31, 2006 9:45 pm ]
a na tej focie jest oobnik pochodzenia z krakowa ktorego tez powinniscie kojazyc tzn. wiesiek-doktor z kliniki dzwieku:)