Wysany: 2006-10-22, 21:04 Problem z ogrzewaniem/chłodzeniem E32
A więc dzisiaj odkryłem kolejny mankament (nie szkodzi) mojego nowego nabytku. Prałem dzisiaj wszystkie tapicerki, dywany, fotele, boczki i jak wracałem wieczorem od dziewczyny zaczeły mi strasznie parowac szyby ale myśle Sobie nic tam zarzuce nawiew i po krzyku. Niestety krzyk był bo okazało się, że nawiew na szybe wcale nie działa tzn. nic a nic nie wieje no i musiałem wycierać jak w maluchu. Ogrzewanie tylnej działało normalnie. Mało tego w ogóle nie wieje z lewej strony (od kierowcy). Nie wiej z lewego na drzwiach, na konsoli, lewego z tych dwóch na środku no i pod przednią szybą. Co to może być?? Jakaś rurka nie podłączona?? Z prawej jest wszystko oki tzn oprucz przedniej szyby. Pomóżcie bo nie chce tak jeździć. Aha na nogi u kierowcy lecie normalnie powietrze.
Jesteś pewny, że to pomoże?? Powiedz mi gdzie tego szukać i ile takie coś kosztuje? Mieszkam w małej miejscowości więc czy można jeździć kilka dni bez tego filtra zanim mi go nie sprowadzą??
P.S.
Dzisiaj wziołem się ostro za grzebanie i rozbebeszyłem połowe auta, żeby to znaleźć i udało mi się znaleźc przyczyne. Silniczki otwierające przepusty na lewa stronę i na szybe sa chyba zatarte bo nie otwierają, więc jak na razie otworzyłem ręcznie przepust na szybe i szukam silniczków. Ale takiego filta nie znalazłem nigdzie. Gdzie On jest i czy był we wszystkich e32??