Skoro prosisz o opinie - zrób coś normalnego z maską bo jest nie z tej bajki
felgi pasują do peżota 205 albo czegoś w tym rodzaju....
Ale ogólnie ujdzie w tłoku
hmmm gdzie masz wisko? serwo jakies male widze. no i zrob porzadek z tymi kablami!!! stozek przy tym motorze to pomyłka wiec szukaj puchy ja juz nad tym pracuje nie masz ABS wiec coś dopasujesz. do auta sie nie czepiam bo to rzecz gustu. a tak wyglada u mnie
pozdro
Wysany: 2006-10-24, 10:07
malka lipa, ale felgi pasują b. fajnie
ogólnie prezentuje sie świetnie
a co Ty tam remontowałeś/przerabiałes? kolor klapki od wlewu?
maska lipa na maxa , fele tak jak Łukasz mówił "nie ta bajka" , ułozenie kabli pod maską też z innej bajki , gdzie jest znaczek z przedniej maski?przedni zderzak bez listwy?
to co napisali przedmówcy
i dodatkowo jak chcesz miec auto bez znaczków to zaszpachluj miejsca po emblematach albo wstaw je spowrotem na miejsce bo tak wyglada jakby Ci jakies dzieciaki je zajeb...
pomaluj felgi na normalny kolor srebrny lub na czarny mat ,dorob plaskie dekielkii na glebe z nia.
zamiast visco pewnie ma elektryczny wiatrak przed chlodnica a z tym idzie mniejszy opor i lepsze zbieranie sie.
czarny grill, black hella i nawet maska moze zostac dla jaj.
A ja Ci pogratuluje,co z tego ze masz jakis bałagan pod maską,ważne,że silnik nie jest seryjny.Felgi założyć to kazdy potrafi,ze zmianą motoru juz jest gozej.Pozdro
Dobra, bede sie powtarzal. Zrob porzadek w silniku i tyle. Felgi masz oryginalne, maske w sumie tez. Jak kto woli, auto ma sie Tobie podobac i opcjonalnie innym.
jak dla mnie moze byc. przypomina mi dawną ieskę, tylko felgi i maskę miałem ładniejsze czyt. seryjne
po przeanalizowaniu sluchowo wnioskuje, ze szostka 12v brzmi lepiej niz 24v. takie moje subiektywne odczucie.