no niestety albo i stety ciemne bmw to w Polsce synonim gangstera mialem wiele roznych samochodow od kad mam czarne bmw np nikt na mnie nie trabi - sa tez dobre tego strony
niestety...BMW zamiast kojarzyc sie z czyms ekstra kojarzy sie z buractwem ( ale to tylko w polsce )....co ciekawe nikt nie wie czemu....a ciekawe tez to jest ze gdy cos sie stanie na drodze i to z udzialem BMW to zawsze jest to jakos tak dziwnie podkreslone w artykule....
no niestety albo i stety ciemne bmw to w Polsce synonim gangstera mialem wiele roznych samochodow od kad mam czarne bmw np nikt na mnie nie trabi - sa tez dobre tego strony
Czy ja wiem. Swego czasu trafialo mi sie miec kontrole drogowa nawet 3 razy na dobe standardem bylo raz na dwa dni.
Az do chwili kiedy mialem kolegium - potem cisza i spokuj
Dora passe przerwalem w wawie - ale to juz innym samochodem
PS.
Cytat:
Jedna z ofiar widziana była z mężczyzną w ciemnym BMW
Swego casu lans krakowski przebywal na wyspach autem sluzbowym
jak tylko w tv uslyszalem o tych zabojstwach to pomyslalem sobie "jeszcze pewnie gwalcicielem okaze sie polak" a tu prosze. i w dodatku w beemce. chociaz podobno juz nie polak ale trzeba poczekac az zlapia.
swoja droga kiedys jezdzilem maluchem i co chwila jakis osiol wyjezdzal z bocznej teraz to juz rzadkosc
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
Every man dies... But not every man really lives...
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-16, 18:02
napisali, że BMW, żeby łatwiej było namierzyć sprawcę - to prawdopodobnie najbardziej charakterystyczna cecha zabójcy, którą policja zdecydowała się upublicznić, a co do narodowości, to jeden z komentarzy dobrze to opisuje:
vlado 2006.12.15 19:11 napisa/a:
Mieszkam w Angli i widze, ze zaczyna sie walka o rynek pracy,pakistanczycy(paki) sa tutaj dluzej i maja duzo do powiedzenia. Jest to silny lobbynig dbajacy o wlasnych ludzi i przeciwny polakom. Robia wszystko, azeby ogolnoangielska niechec do nich obrocila sie przeciw polakom. Juz nazista Gebels wiedzial, ze falsz trafiajac na podatny grunt staje sie prawda. Jesli zlapia morderce i okaze sie nim np:szkot, to kto wtedy przeprosi polakow za pomowienie.
wśród wielu nacji narodów nacjonalizm, to nic dziwnego - zwłaszcza za granicą
Znowu BMW? I co z tego? Ludzie maja stereotyp - olewam ich. I tak tego nie zmienimy od razu. Musza przywyknac do bandyctwa, lansu, gleby 80/80 i czarnej helli nie ma bata
A tak na powaznie to juz chyba kazdemu sie znudzil ten durny stereotyp. Ale gwalciciel w BMW
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-16, 19:04
Yakuzatti napisa/a:
A tak na powaznie to juz chyba kazdemu sie znudzil ten durny stereotyp. Ale gwalciciel w BMW
nie gwałciciel, tylko zabójca - nie słyszałeś, co mówił wicepremier? - 'nie można zgwałcić prostytutki'
Mieszkam w Angli i widze, ze zaczyna sie walka o rynek pracy,pakistanczycy(paki) sa tutaj dluzej i maja duzo do powiedzenia. Jest to silny lobbynig dbajacy o wlasnych ludzi i przeciwny polakom. Robia wszystko, azeby ogolnoangielska niechec do nich obrocila sie przeciw polakom. Juz nazista Gebels wiedzial, ze falsz trafiajac na podatny grunt staje sie prawda. Jesli zlapia morderce i okaze sie nim np:szkot, to kto wtedy przeprosi polakow za pomowienie.
NAjlepsi to są niemcy oni nikogo nie lubią - nawet siebie samych