Wysany: 2006-12-17, 20:15 Kierownica z E36 do E34 ?
Witam
Chce zmienić kierownice-patelnie w moim E34 520i na zgrabne kółko od E36. Czy będzie pasowac -frezy ,odsadzenie itd. Poniewaz zdania są podzielone (mój mechanik twierdzi że na 99% tak a inni mówia ze nie ale nikt pewności niema a ja niemam jak sprawdzić) prosze o podpowiedz najlepiej kogoś co juz to robił. Z góry dzięki za pomoc
[ Dodano: 2006-12-17, 20:21 ]
"Chcę też wyprowadzić policję na ulice. Chcę wyprowadzić policję, żeby policja pilnowała całego naszego porządku, bo od tego jest policja i straż miejska. Od tego oni sa, od tego są oni ,od tego są." K. Kononowicz
porownaj dwie kierownice np na gieldzie czy jakims szrocie... lub zerknij czy sa naby do e34 i e36 takie same... bo wydaje mi sie ze gdzie ostatnio widzialem naby pasujace do e30 i e36 o e34 nie bylo mowy...
Kiera z E36 nie bedzie pasowac do e34. Z E34 pasuje do E30 i na przykład do tych obu aut kiera z M-tech 2 jest dużo droższa od tej z E36 mimo, ze tak samo wyglądają. Po prostu bardziej pożądany obiekt.
A ja znowu słyszałem że kiera od E36 pasuje, tylko że max podajże 95 albo 96 rok a póżniej juz sie zmieniła, i te po tych własnie rocznikach to niepasują. Niewiem co teraz mam robić bo miałem juz kupić swojej BMWuni na gwiazdke nowe kóleczko ale teraz sie wstrzymam i poszukam u kogoś taką kiere i poprostu wykręce ,przymierze i wtedy dopiero będe pewny a BMWunia mi chyba wybaczy brak prezentu na gwiazdke