Wysany: 2007-01-04, 07:49 Portret nożowników z Gubałówki
Z ciekawych komentarzy wyczytałem ze ten z lewej zawodowo jezdzi taczką a ten z prawej zajmuje się transportem mebli w pojedynkę
Poza tym ten portret to obraz polskiej policji
Przecież "oni" wyglądają jak kosmici a nie jak ludzie
Mogli się bardziej przyłozyc bo chyba najłatwiej będzie ich rozpoznać po czapkach
Ta a ten z prawej wyglada jak ja - kurtka za duza beczki pod pachami hehehehe.
Ogolnie to kosa im czoło.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
naprawde myslicie ze jak dostalibyscie od startu po mordzie a potem jeszcze noz w plecy to moglibyscie powiedziec jaki mial kolor oczu?
ciekaw jestem ilu z was byloby w stanie policyjnemu rysownikowi opisac swojego najlepszego kolege/kolezanke zeby wyszedl jak ze zdjecia..
latwo sie mowi...
znacie sie z kims przez 20 lat i moge sie zalozyc ze poza dziewczynami oczywiscie ktore pamietaja wszystko, to bladego pojecia nie macie jaki chocby ten kolor oczu ma ten czy tamten..
a zreszta chlopakow juz przewoza na okazanie wiec to szybka pilka z policji strony..
pozdro 635
ja widziałem w TVP1 1 stycznia portret pamieciowy z samymi twarzami tych gości .. myślałem że tryskawka jak ich zobaczyłem ... kwazimodo niepowstydziłby sie takiej facjaty
naprawde myslicie ze jak dostalibyscie od startu po mordzie a potem jeszcze noz w plecy to moglibyscie powiedziec jaki mial kolor oczu?
ciekaw jestem ilu z was byloby w stanie policyjnemu rysownikowi opisac swojego najlepszego kolege/kolezanke zeby wyszedl jak ze zdjecia..
latwo sie mowi...
znacie sie z kims przez 20 lat i moge sie zalozyc ze poza dziewczynami oczywiscie ktore pamietaja wszystko, to bladego pojecia nie macie jaki chocby ten kolor oczu ma ten czy tamten..
a zreszta chlopakow juz przewoza na okazanie wiec to szybka pilka z policji strony..
pozdro 635
Dokladnie. Sam mialem kiedys taka sprawe, ale zlapalem drecholi (teraz sobie siedza w pace ) i sam wiem jak to ciezko kogos opisac, a szczegolnie kiedy jestes w stresie...
to chlopaki mieli wycieczke do zakopca na koszt panstwa/NASZ ide sie zglosic na komende... moze i ja sie przejade... idzie ktos ze mna? na weekend bysmy skoczyli
to chlopaki mieli wycieczke do zakopca na koszt panstwa/NASZ ide sie zglosic na komende... moze i ja sie przejade... idzie ktos ze mna? na weekend bysmy skoczyli
to ja już wolę sobie sam za to zapłacić niż mieć taką wycieczkę jak oni
interesuje Cię komenda w Zakopcu?