a jakie cenki to osiaga?troszke nie praktyczne bo schowek musiaby byc otwarty a brakuje mi takiego uchwytu a taki?
http://www.realoem.com/bm...097&hg=51&fg=35
czesc nr.15 bo nie ma jej w ceniku>
_________________ bmwpolska@interia.pl FURA SIĘ TOCZY ....KRĘCĄ SIĘ FELEEEEE!!!
czy serio trzeba sobie życie utrudniać szukając na e-bay (itp.) takich elementów? one nie są obłędnie drogie w ASO - autopsja...
Na ebay jest sporo ludzi, którzy kupują w ASO i sprzedają na necie drożej . Na naszym allegro tak samo jest ze spinkami do tapicerki czy też progów Podałem tylko przykładowe ceny na internecie, bo w tej chwili na komputerze nie mam ETK z cenami.
Ja tam lubię buszować po ebay, często i gęsto można wyrwać okazje
Wysany: 2007-01-05, 10:40
służę ew. pomocą...
Ostatnio zmieniony przez 2007-01-05, 14:18, w caoci zmieniany 1 raz
a wiec ten uchwyt do schowka kosztuje 82zl to jeszcze nie tragedia ale konsoli nie ma w oem nie moglem podac numeru czesci 15 a konsola na czesci to ponad 200zl.
a wiec ten uchwyt do schowka kosztuje 82zl to jeszcze nie tragedia ale konsoli nie ma w oem nie moglem podac numeru czesci 15 a konsola na czesci to ponad 200zl.
z linka ebajowskiego ten do schowka jest za 26ojro x 4 to ok 100pln +wysylka... OKAZJA
w e36 byly tez te uchwyty tzw. barek w tylnym podlokietniku ( ja niestety mam ten gruby podlokietnik)...
Ten uchwyt do schowka to tak średnio przydatny, ale na konsolę jak najbardziej - chociaż ja lubię się opierać o podłokietnik i by to trochę kolidowało. W każdym razie dobra alternatywa dla schowka na kasety, który mi jest potrzebny jak nie wiem...
a myslal ktos nad uzyciem uchwytu od aut z grupy VAG? takie ze klikasz i sie wysuwa? moznaby go zaistalowac w bok tunela tego plastikowego mniej wiecej pod przyciskami od szyb elektrycznych... np od strony pasazera... ten uchwyt to taka szufladka/kasetka i jest bardzo solidna i latwo by ja bylo zamontowac...
jaqub-jaka to okazja jak napisalem ze w aso kosztuje 82zl do schowaka bo dzwonilem a konsola ok 200 a na ebay ok 45E wiec taniej wychodzi kupno w aso .i tez sie zastanawialem gdzie ten uchwyt zamontowac byle nie w schowku i wyslilem ze tutaj.tunel jest delikatnie wypuly ale jakby cos nie pasowalo to moge zrobic panel i obic pod kolor auta lub uchwytu
jaka to okazja jak napisalem ze w aso kosztuje 82zl
szyderczo to napisalem...
djscreamvip napisa/a:
ten uchwyt
ale kupisz ORI bmw? nie wiem nie widzialem go na oczka ale te z VAG sa nie wiem jak to wytlumaczy ale mniej wiecej jak naped CD do komputera... ze montujesz takie pudeleczko i tylko klapka sie otwiera... (i sa bardzo stabilne)
djscreamvip napisa/a:
byle nie w schowku
tez uwazam ze to bez sensu...
a miejsce ktore pokazujesz jest OKa tylko sprawdz czy sie zmiesci (wewnatrz)... ja myslalem o tej samej lokalizacji z tym ze o kilka centymetrow bardziej w kierunku tylu auta (na wysokosci/pod galka skrzyni zmiany biegow).. jesli zrobisz to daj fotki!!!
jaqub-sam nie wiem jak to wyglada w realu ale mysle ze tez sie otwiera po nacisnieciu.glownie szukam czego takiego
moze ktos ma ten org.uchwyt to prosze o fotki bo aso trzeba czekac 4-5dni a i tak nie wiem czy wezme jak mi nie bedzie pasowal
jest identyczny jak w VAG (przynajmniej konstrukcja) tyle ze ten jest na dwa kubki... ja bym kupil na allegro lub w ASO VAG na jeden... no chyba ze TY vvodke zapijasz
a tak OT to chcialbym zobaczyc pelen kubek goracej kawy w takim uchwycie np u mnie w aucie na moim hardcorowym zawieszeniu... jesli pic w kubeczkach to tylko na postoju a do tego sa dwa ladne miejsca w schowku jak sie go otworzy (stoliczek)