Wysłany: 2007-01-13, 15:30 Hak w E34
Co moglibyście polecić jeśli chodzi o hak w limuzynie E34 ?
Zastanawiam sie nad czymś takim ale najlepiej jak by to było zdejmowane żeby nie jeżdzić z ogonkiem cały czas .
Czy jest taka możliwość i ew. gdzie można takie coś zamontować no i przedewszystkim ile takie coś kosztuje , bo jak zadzwoniłem do jednej z bardzo reklamujących sie firm to po pierwsze nie byli pewni czy odpinany sie da w tym modelu a po drugie ew. cena jaką usłyszałem była lekko nie z tej planety (czyt 'kraju')
Wysłany: 2007-01-14, 19:26 Re: Hak w E34
O ile wiem to nie które E34 miały na wyposażeniu dołączany Hak z tyłu za zaślepką tylnego zderzaka umieszczoną centralnie w dolnej cześci. Jeśli masz taką zaślepke to sprawdź czy masz miejsce na hak dołączany. Jeśli posiadasz coś takiego a nie masz częći HAKU musisz poszukać samej częsci holowniczej. Nie wiem jak jest wtedy z homologacją i z wbiciem w dowodzie.
Oto zdjęcie z objaśnieniem.
Pozdrawiam
Wysłany: 2007-01-15, 01:22
Kowal napisał/a:
O ile wiem to nie które E34 miały na wyposażeniu dołączany Hak z tyłu za zaślepką tylnego zderzaka umieszczoną centralnie w dolnej cześci. Jeśli masz taką zaślepke to sprawdź czy masz miejsce na hak dołączany. Jeśli posiadasz coś takiego a nie masz częći HAKU musisz poszukać samej częsci holowniczej. Nie wiem jak jest wtedy z homologacją i z wbiciem w dowodzie.
Oto zdjęcie z objaśnieniem
Niestety niemam takiej zaślepki także musze zamontować coś od początku
Ja nie mam,zastanawiałem się czy do siebie montować,ale odradziłem sobie. Mam drugi samochód POLONEZA z hakiem, i narazie nie będe montował. Jeśli chodzi o ciencie zderzaka,to podejrzewam,że tak jak w innych samochodach to zderzak tnie się na samym dole od spodu,tak,że tego wcale nie widać,że był cięty.
Wysłany: 2007-01-17, 23:55
Pewnie troche widać jak sie zdejmie końcówke a z drugiej strony to Poloneza niemam więc chyba wyjścia niemam jeśli chce coś wlec z tyłu
Dzięki za podpowiedzi