kiedys zarejestrowałem sie na forum V40 i co dzis dostalem prosze prosze
Cytat:
Witam,
W automaniaku max w tvn turbo zbierają głosy, jakie auto mają tuningować. prowadzi bmw 320, potem vw golf. ja chciałbym zobaczyć, jak możnaby zrobić naszą fałkę!
myślę, że jest nas tylu volvomaniaków, że możemy pokazać golfom i beemkom tylne światła
trzeba wysłać maila pod adres automaniak@tvn.pl
ja już wysłałem!!!
(treść: "autem do tuningowania w audycji automaniak max powinno być volvo v40")
no to do dzieła nie chcemy chyba zeby volvo wygralo
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-01-27, 19:59
ja wole żeby zrobili e36 bo e30 to na 100% spier**lą po maksie... i tylko nie 320 ... jak mają coś dłubac to od 2,5 wzwyż ... niech ich ktoś uświadomi że w BMW palą cylindry, a nie pojemność... jizzz
honda była fajna ... jak e36 zrobiliby podobnie ... tylko po niemiecku ... to wcale na pewno nikt by si nie obraził ... szczególnie że tym razem widać że auto będzie mniej praktyczne i mocniejsze ... nastawione nie na przyjemność z podrużowania ale na RADOŚĆ Z JAZDY ... a w tym przypadku hasło mówi samo za siebie i wybór jest prosty (wyrażam zgodę na kopiowanie tego tekstu w ramach przegłosowania innych aut na stronie TVNturbo)