kiedyś słyszałem*, że M70 nie lubi gazu i wyjątkowo ciężko się go tam montuje - worek kiedyś miał 750i w E32 ale też bez gazu - spytaj go, czy przypadkiem się czegos na ten temat nie dowiedział
* wiem, że "słyszałem" to mało, ale póki nikt nie napisze więcej ... a temat nie jest zbytnio popularny
bedziesz zakladal "zwykla" czy sekwencje? nie wiem czy sa sekwencje na 12cyl. widzialem kiedys merca Ske z v12tka i tam wkladali 2 sekwencje po 6sc cylindrow (koszt byl chyba 12tys pln) auto bylo ustawiane tydzien czasu a i tak bylo padaka (na lpg)... widzialem tez 850tke z dwoma mikserami, 2ma parownikami , butla ogromna w bagazniku i tez padaczka po calosci... wieczne problemy z lpg, strzaly, mul niemilosierny, spalanie ogromne... temat ogolnie jest ciezki i jak sie dowiadujesz czy Ci ktos zalozy to pros o kontakt do kogos komu zakladali lub cos...
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-02-08, 23:22
znam jedna firme gdzie cos takiego robia zakladali sekwencje do MB S600 tak chyba jest v12 ale narazie brak kontaktu do nich pozniej od ojca jakis kontakt wyrwe
ale mieli sekwencje na 12 cyl? czy 2x po 6sc montowali? bo zeby zgrac dwie sekwencje po 6sc cyl to juz magii nie byle jakiej potrzeba... zreszta (nie wiem jak kolegi auto) ale wartosc sekwencji do v12 moze przekroczyc wartosc gieldowa auta....
Pomg: 1 raz Doczy: 11 Lip 2005 Skd: Radomyśl Wielki
Wysany: 2007-02-09, 21:35
Witam.
Mialem nie tak dawno 750 e32 na gazie i smigala miodzio.
Nie kazdy takie cudo zalozy. Samochod oddalem do Czakramu w Tarnowie. Sie tam dosc na tym znaja i maja doswiadczenie przy V12. Instalcja byla zwykla na dwoch mikserach. Zero strzalow czy innych niemilych niespodzianek. Ale mul byl i tak. "Na oko" to 50 kucy padlo
w moich okolicach czyli w Mlawie sa tacy gazownicy ktorzy znaja sie na rzeczy
ogolnie nie robia partactwa, przynajmniej jak maja jakies watpliwosci to sie wcale nie biora
przerabiali mi kilka aut
widzialem od nich zagazowane S8, zwykle 4.2 audi, kilka powazniejszych mercedesow oraz BMW
0236553355- powolaj sie na Czarka od czarnej BMW Touring
oczywiscie mam nadzieje ze masz na mysli sekwencje