Ładny kabriolecik, wąska lampa ma coś w sobie, dobrze że 6 cylinderków pod maską.
Tak sobie myśle żebyś zrobił kilka fotek kabrioletu na RS , wydaje mi sie ze bedzie miód malina.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Odchodze z te piaskownicy bo dla mnie dzieci tu za małe A jak z piaskownicy się odchodzi to i zabawki się zabiera.
==========================================================
z odzysku
==========================================================
ANDRZEJ-BIELAK napisał/a:
Ładny kabriolecik, wąska lampa ma coś w sobie, dobrze że 6 cylinderków pod maską.
Tak sobie myśle żebyś zrobił kilka fotek kabrioletu na RS , wydaje mi sie ze bedzie miód malina.
RSy są własnością ISa i nic się tu nie zmieni. Została je na gwiazdke a prezentów się nie odbiera
Cabrio będzie miało naprawde fajne wałki.... zobaczycie
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-02-26, 10:00, w całości zmieniany 2 razy
hej,
fajne autko.... jak dla mnie kolor lekko-pol-sredni ale moze byc...
powiedzcos o stanie tech. i dachu....
Stan dachu bardzo dobry, poza dwoma małymi dziurkami (5mm średnicy) jest OK.
Silnik.... sam nie wiem, chodzi ładnie, jak odpale zimny to chwile przebiera ale po chwili jest już OK i mruczy W porównaniu do ISa jest troche ospały.... może teraz jest lepiej bo wyregulowałem pedał gazu-linka była lużna. Może to też wina tylko 12 ventyli , IS ma ich po 4 na cylinder, może chodzi jak kosiarka ale za to jest wyjątkowo żywy Ale za to 6-cylinderków zapiera dech w piersiach.... mnimo że jest to tylko 2.0
Pierwsze co musze zrobić to zmienć sprężyny ( na tyle jest jedna pęknięta), wymienić olej, filter, klocki na przodzie bo świeci się kontrolka na komputerze na podszybiu (to jest chyba OBC.... czy jak tam)
Tak jak mówiłem fele mam już upatrzone, również pod magiczny dystans ale za to będzie rarytas.... nie RS, nie mówie bo jeszcze nie wiem co z tego będzie, niby są moje ale jeszcze nie leżą za plecami.
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-04-16, 21:55, w całości zmieniany 3 razy
fajny klasyk malolat. gdzies juz go widzialem...
hmmm...
eee...pomylilem sie troche bo to inny kolor
ogolnie wszystko ok jak na klasyka.chromy z daleka zadbane,bez wiejskich dokladek-spoilerkow ale nie pasuja bezowe skory do srebrnego auta. moim zdaniem tylko czarne.
czekamy na dalsza brazylijska telenowele o tym jak beda pasaowac do tego cabrio nowe alusy 9x16 SCHMIDT MODERNLINE