BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
wymiana elementów zawieszenia
Autor Wiadomo
tedi73 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 17 Lut 2007
Skd: Świdwn
Wysany: 2007-03-07, 19:59   wymiana elementów zawieszenia

siemka, przymierzam sie do wymiany elementów przedniego zawieszenia, moglibyście napisać co musze kupić i jakich firm?
koszty tez by mnie interesowały
mieszkam w Irlandii, ale koleżka za jakieś dwa tygodnie smiga do Polski, wiec moze mi to przywieźć, pozatym nie mam dojscia do prasy więc zastanawiam sie nad kupnem całych wachaczy (wiem ze to wychodzi drożej) Sad , jestem tez ciekaw opini o tulejach gómowo-metalowych tych pełnych od m3 (nie pamietam 3.0 czy 3.2) z otworem centrycznie

auto to E36 318is coupe
jesli komus się chce pisać, to z góry dzięki :)

Shreku 

Pomg: 6 razy
Doczy: 18 Kwi 2006
Skd: Warszawa/Hrubieszów
Wysany: 2007-03-07, 20:12   

daj informacji co chcesz wymienić... elementów zawiechy jest sporo :spoko:
jeśli chodzi o wahacze to można wymienić same sworznie na nim jeśli wahacz nie jest krzywy oczywiście... :wink:

tedi73 

Wysany: 2007-03-07, 20:18   

tuleje na przodzie i najchętniej same sworznie, ale nie mam dostępu do prasy

Shreku 

Pomg: 6 razy
Doczy: 18 Kwi 2006
Skd: Warszawa/Hrubieszów
Wysany: 2007-03-07, 20:35   

ja za dwa sworznie dałem 92 zł, firmy FEBI z tego co wiem to tuleja kosztuje też coś koło 50 zł.

Grzesiek 

Pomg: 8 razy
Doczy: 25 Lut 2007
Skd: Rudnik nad Sanem
Wysany: 2007-03-07, 22:12   

prasa nie koniecznie z doswiadczenia wiem ze czastek z polski sie nie oplaca taszczyc bo tutaj sa tansze tutaj chodzi mi o irlandie gdzie mieszkasz powiem ci gdzie ja kupuje czastki w okolicach dublina jezeli mieszkasz nie daleko to mysle ze lepiej kupic tutaj znajomi zaczeli taszczyc czesci z polski po kilku nie milych sytuacjach ( nie zawsze kupia to co potrzeba od innych modeli itd...) doszli do wniosku ze lepiej kupic na miejscu !! !

tedi73 

Wysany: 2007-03-07, 22:50   

młody318IS napisa/a:
prasa nie koniecznie z doswiadczenia wiem ze czastek z polski sie nie oplaca taszczyc bo tutaj sa tansze tutaj chodzi mi o irlandie gdzie mieszkasz powiem ci gdzie ja kupuje czastki w okolicach dublina jezeli mieszkasz nie daleko to mysle ze lepiej kupic tutaj znajomi zaczeli taszczyc czesci z polski po kilku nie milych sytuacjach ( nie zawsze kupia to co potrzeba od innych modeli itd...) doszli do wniosku ze lepiej kupic na miejscu !! !

masz jakies konkretne przykłady cenowe? takie rozwiazanie oczywiście by mi bardzie pasiło, ale u mnie w mieście nie ma niestety ASO, a z podróbami nie wiem jak jest, ale w piatek kończę prace wcześniej to zajadę i zapytam

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: