Witam, juz prawie rok smigam swoja 325 a jeszcze jej tu nie zapodałem.
Nie mam jakichs artystycznych zdjec ale moze kiedys takie wrzuce hahahaha
Jest to 325 z pierwszej polowy 1992 roku wiec bez vanosa, wyposazenie: skóra, klima, podgrzewane fotele, pełny OBC, i takie tam jak np.spryskiwacze lamp (ale nie działają bede z nimi walczył na wiosne).
Nakrecone ma 210000 i jak na razie przez rok nie miałem z nią problemu, do końca serwisowana w Dojczlandzie i kupiona od pierwszego właściciela.
To co w najblizszym czasie zrobie to w końcu wymiana lamp tylnych na takie z białym kierunkiem i przednie kierunki dymione. Mam tez zamiar pomalować przednie fotele, kupiłem juz farbę do skór, ciekawe co z tego wyjdzie......
P.S. troche w srodku brudno ale nie mam na razie czasu się tym zająć.....
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
Chcesz pomalować skóry??? Nie rób tego!! Moja beema miała fabrycznie całe wnętrze beżowe, łącznie z deską i fotelami skorzanymi. Jakiś baran w niemczech pomalował wszystko czarnym sprayem do skór...
Teraz całe wnętrze wymienione jest na czarne, bo nie mogłem już patrzeć na blaknącą i przecierającą się farbę. Komplet beżowych foteli leży jeszcze gdzieś u mnie i nie wygląda za dobrze. Nawet deskę rozdzielczą musiałem wymienić bo farba złaziła!
Zostaw skórę taką jaka jest. Niczego jej moim zdaniem nie brakuje, a autko fajnie się prezentuje!
Ladne autko, troche nad nia popracujesz i bedzie git. Na moje zderzaki m-pakiet, zmien te lampy tyl i kierunki tak jak pisales no i gleba by sie przydala.. Pozatym pozytywnie. Pozdro
po każdym malowaniu wytrzymywała około 6 miesięcy i zaczynała gnić w innym miejscu. wujek sprzedawał puga 206 którego miał od nowości. przez 10 lat przejechał 60 tysi to szkoda było nie brać żona jakoś przeżyła zmianę.... chciałem jej kupić e46 ale przyzwyczaiła się już do pudełka które pali z 6 litrów
a ja ciągle nie mogę się zdecydować czy puścić swoją i poszukać jakiejś e39 od poj. 2800 w górę czy e46, czy jeszcze się wstrzymać trochę i e60 ?
oglądałem już w zeszłym roku e39 takie od 30tysi do 35 i się załamałem jakie to szroty......
Malowane, kombinowane itp...
Ale przed wyjazdem oczywiście właściciele obiecywali że jest super, jak zawsze......
Szkoda mi mojej bo przez 6 lat jedynie stacyjka mi się w niej zepsuła, poza tym nie włożyłem w naprawy ani zeta (odpukać )
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
TONY H., witaj kolego cieszę się że nadal trzymasz swoje 325i, bo piękną ją masz i żal sprzedawać obcym...
Nie jesteś sam z tą wiernością ja swoją Białą mam już ponad 7 lat
Super wnętrze wyglada, widać że dobrze jej u Ciebie, wychuchana wydmuchana jak nalezy
A M Pak też super wyglada i bardzo pasuje do tego koloru.
Dobrze kojarze czy nawet felunkowi zostałeś wierny przez te lata ...
Pozdrowienia od starej gwadri
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...