Wysłany: 2007-04-06, 15:45
Sonny, to jest taki rarytas że jeszcze na oczy tego nie widziałem, jak Ci sie uda kupic to powinienes wysłac totka bo to jest chyba wieksze prawdopodobieństwo że tarfisz
Wysłany: 2007-04-06, 16:14
jackx napisał/a:
Sonny, to jest taki rarytas że jeszcze na oczy tego nie widziałem, jak Ci sie uda kupic to powinienes wysłac totka bo to jest chyba wieksze prawdopodobieństwo że tarfisz
[url=http://images21.foto...f3m.jpg]Obrazek[/URL]
Fajne to jest.... ciekawe czy do coupe też było....
Bocznych nie widzialem, ale na tylnia szybe sa - sam mam taka , a wiem ze tez byly elektryczne rolety na tylna szybe do e30 nawet jeden kolega z forum ma taka
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Wysłany: 2007-04-06, 18:53
no wlasnie moj kumpel mial to w jednej e30 na handel, ale niestety nie zdazylem podmienic. Mam teraz bocze roletki od e38 i cos z nimi kombinuje do e30.
Wysłany: 2007-04-06, 18:58
Drucha napisał/a:
Spytaj w ASO moze nie kosztuja majatku
Przypuszczam że jest juz nie dostępne, jak chciałem kupic belki dachowe to nie dało rady bo juz nie wystepują w efercie, tak samo jest z aero pakietem czyli z M-Technikem z ciekawości spytałem o cene, i lipa, aero pakiet został wycofany z oferty w 2003 czy 2004 roku. .
Ale jak mówi mądre pszysłowie pszczół "koniec języka za przewodnika" zawsze warto zaryzykowac i zapytać w ASO to nic nie kosztuje