David- moje zdanie na temat tego auta znasz
Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, idealna baza do modyfikacji
A modyfikacje beda bardzo dobrze przemyslane i mozna powiedziec dyskretne 8) Wymyslilem ze z tymi nielakierowanymi zderzakami i progami , dobrze beda sie komponowac szerokie listwy od m3...Mysle jeszcze nad tym czy zostawic pomaranczowe kierunki, i tylne lampy ori czy moze szare kierunki przod i ciemne inpro na tyl
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
pooglądałem troche zdjęć e36 i chyba lepiej będzie jak zostawisz tak jak jest czyli ori chociaż ciemne inpro pasują do zderzaczków szarych - ciężki wybór może ktoś zrobi VT
No wlasnie , jakby ktos mogl zrobic VT to bylbym bardzo wdzieczny(szare migacze i ciemne lampy tyl)
Oponki beda 215/40/17 - wszystkie 4. We wtorek beda u mnie to zrobie fotki i postaram sie wstawic. Bardzo jestem ciekwy jak beda wygladac na tylnych 9,5"
Dzis sie troszke nudzilem...a byla ladna pogoda wiec zalozylem na moment super baloniaste Borbet A 8,5x17 et13 z gumami 235/45/17 i 10x17 et20 z gumami 265/40/17...jezdzic sie na tym nie da (fotki robione aparatem kiepskiej jakosci) :
Badania Psychotechniczne
794 001 051
Zalozylem na chwile felgi Rh zw1 i na nich gumy 215/40/17...Przede wszystkim musze obnizyc samochod (moze juz jutro to nastapi) i zrobic wezsze dystanse - sami zobczcie
A ta lampa z przodu to slad po spotkaniu z psem-samobojca
Badania Psychotechniczne
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2007-04-22, 21:35, w caoci zmieniany 2 razy
Autko to narazie wielka KUPA ale jak znam Davida to dlugo w tym stanie nie bedzie i wyjdzie z niego cos fajnego! No chyba ze David nagle zmienil upodobania i neony czekaja juz na polce! Narazie idzie w dobra strone! mysle ze niedlugo bedzie mozna juz przychylnym okiem na to patrzec:) pozdro!
Pojawily sie nowe gadzeciki...1.oryginalne listwy z m3 sedana, musze tylko usunac z nich te wiejskie znaczki i po weekendzie zrobie fotke , jak wygladaja na aucie
2. Bbs Rs 8x16 et11...ida do polerki pojutrze, srubki juz sie chromuja
Badania Psychotechniczne
794 001 051