BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Gasnie przy hamowaniu????
Autor Wiadomo
misza 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-06-08, 14:27   Gasnie przy hamowaniu????

No i mam wiekszy problem, dzieje sie to tak dojezdzam do skrzyżowania nacisne mocniej na pedał i obroty spadaja z 1200 do 200 i za chwile gasnie a przywalic nie chce w tego co przedemna, jak zgasnie to chwile trzeba pokrecic jakby benzyna nie dochodziła wtf?, (m10b16 na gazniku pierburg 2b4) dzieje sie tak tylko na benzynie, swieci mi sie rezerwa juz, a wszystko wyszło bo mi sie zaczał gaz konczyc wiec przełaczyłem na benzyne, zeby spokojnie pojechac i zatankowac i wyszedł zonk, do tego wszystkiego zapomniałem pinu do karty......

[ Dodano: 2007-06-08, 17:54 ]
nie no ludzie help!!!
do tego jeszcze sie okazało ze gazu nie moge zatankowac bo cos go nie wpuszcza do srodka, zapewne ten elektrozawor czy cos, co za badziew :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
co za dzien :help: :help: :help:

ogolny 
SEX AMBULANCE

Pomg: 8 razy
Doczy: 16 Sty 2006
Skd: KRA
Wysany: 2007-06-08, 18:57   

:!: misza-wszystkie instalacje LPG na gażniku chodzę przyzwoicie ale nieużywanie często bęzynki powoduje spustoszenie w mambramach,oringacu,uszczelkach w gażniku.Jak dla mnie to powinieneś oddać gażnik do dobrego fachowca. :cry:

misza 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-06-08, 19:29   

ogólny napisa/a:
:!: misza-wszystkie instalacje LPG na gażniku chodzę przyzwoicie ale nieużywanie często bęzynki powoduje spustoszenie w mambramach,oringacu,uszczelkach w gażniku.Jak dla mnie to powinieneś oddać gażnik do dobrego fachowca. :cry:

ale to nie moze byc wina gaznika, ogolnie dobrze działa, wkreca sie itp. wolne tez sa, tylko podczas hamowania jakby paliwo nie dochodziło,
aha bo servo jest połaczone weżem z kanałem dolotu, jakies podcisnienie ktos mi powie co to robi?, predzej załoze wtrysk, zamiast sie bawic z gaznikiem ogolnie fajna sprawa ale strasznie zagmatwane chyba ze trafi sie DIDTA 32/32 to sie podmieni, ale narazie trzeba jakos jezdzic
pozdro

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: