Wysany: 2007-09-02, 17:59 E34 525 24V gasnie na gazie
Witam od jakiegos czasu zaczely mi lekko falowac obroty na gazie w czasie jazdy jak zatrzymywalem sie na krzyzowkach a wczoraj to gasla calkiem zaznaczam ze na benzynie chodzi idealnie to nie zadne lewe powietrze wydaje mi sie ze to wina juz reduktora ze mebrany poszly chcialbym zeby to ktos potwierdzil albo napisal co moglo sie stac dzisiaj obroty sie trzymaja ale faluja wiec w kazdej chwili moze ich nie byc
sprobuj podkrecic wolne obroty na reduktorze jak nie wiesz gdzie i jak to pstryknij fotke reduktorowi i wstaw jak masz instalacje lovato to przy reduktorze jest taka niebieska plastikowa sruba pokrec nia i zobacz jak bedzie sie zachowywal silnik
krecilem juz nic nie pomoglo wczoraj wogule nie reagowal na krecenie dzisiaj troxche pomoglo ale co mi z tego jak dalej faluja i chyba wiecej mi zaczal palic tego gazu przedtem za 50 zl robilem 200 km teraz musialem wlac za 70 zl
[ Dodano: 2007-09-02, 18:33 ]
moja instalka jest z 2003r z silniczkiem nie ze srobka nazwa instalacji to BINGO
Pomg: 1 raz Doczy: 28 Kwi 2007 Skd: Legnica/Stockholm
Wysany: 2007-09-05, 10:16
A spuszczasz syf z parownika szasami jak nie to zacznij od tego a póżniej rególuj, w parowniku zbiera sie w procesie parowania gazu taka oleista ciecz i ją cza spuszczać bo zmniejsza ona komore parownika itp., tylko najpierw silnik rozgrzej... jak co to pisz...