Wysany: 2007-09-21, 16:08 dudziak2005 i pszczoly:)))
czesc , chcialbym zaprezetowac jedna z moich pszczol jest nia czerwona e30 320i z 1989 r. pszczolka posiada 17" felgi alpiny, uklad wydechowy firmy skorpion, zawieszenie koni, komputer pokladowy,noi centralke. auto ma przejechane 131 tys mil czyli jakies 210 tys km podaje w milach gdzyz autko to posiada z prawej strony kierownice. zaprezetawone zdjecia sa z zeszlego roku teraz beemka znajduje sie w polsce, stoi i marnieje, a ja uzywam niebieskie e30 318 is z 1991 (zdjecia wstawiejak zrobie)iesik ma nakrecone okolo 290 tys km jestem jego drugim wlascicilem w kraju, z dodatkow to centarlka i szyberdach na korbke (narazie).autka te sa ze tak powiem zadowalajacej kondycji jezeli chodzi o wnetrze zadnych rewelacji jeszcze niema obydwoma autkami jezdzi sie znakomicie ale jak to zawsze bywa jest jakies ale,w 320 brak momentu a w iesie brak tego pieknego dzwieku jaki wydobywa sie z m20 . prosze o opinie i komentarze(przepraszam za jakosc zdjec robione telefonem)
Auto ładne, napisz coś na temat tego wydechu. Foty wnętrza by się przydały.
Pietrek napisa/a:
dudziak2005 napisał/a:
pszczolka posiada 17" felgi alpiny
Jedno ramię zamało , brak kluczyka w deklu... to raczej coś podobnego do Alpina...
Mogłaby iść jeszcze minimalnie w dół, ale i tak jest ładnie
a ja bym z chęcią przygarnął i takie pseudo alpiny
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2007-09-21, 21:50, w caoci zmieniany 1 raz