Witam sprzedałem swojego sedana i -
dzisiaj kupiłem nową bawarke jest to BMW E36 323i M52B25 COUPE W pełnym M-Techniku z października 97 roku - wersja po pełnym liftingu
El szyby
El lusterka + podgrzewane
Fotele sportsize 5 stopni regulacji - podgrzewane dwu stopniowo (pół skóra-Alkantra)
ABS
ASC - kontrola trakcji
Wspomaganie
Alarm BMW
Halogeny
Wersja dla nie palących
Regulacja kierownicy
Lampki pod nogami
Centralny zamek z domykaniem szyb
podgrzewane dysze spryskiwaczy
podgrzewane zamki
lusterko elektro-fotochromatyczne z centralnym zamkiem
alu 16' 5 szt
Klimatronik
komputer (będzie MAX niedługo) już jest
podświetlanie pod osłonkami od słońca
podświetlanie pod nogami
podłokietnik
AIR BAG 4x
radio BMW BUSSINES+zmieniarka BMW
4 kluczyki
i wiele wiele więcej.
hej,
no widzisz a ty chciales jakiego strucla z Sulechowa brac....
pochawl sie ile dales...
a co do silnika, to jesli inzynierowie bmw mysla logicznie i silnik m52b28 nie roznie sie zew. od m52b25(2,3) to wystarczy zmienic wal korbowy i bedzie 2,8....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Powiem tak - takiej okazji nie można było przegapiś
Autem jeżdziła kobieta i była pierwszym i jedynym właścicielem w polsce
Ayto ma przejechane 67 tys.
Dzisiaj byłem na stacji i nie mam żadnej części do wymiany-nawet klocki są ze znaczkami bmw i wszystkie filtry
ori amori itd.
kobiecie bardzo zależało bo wyjeżdza za granice na dniach
Według Mnie jeden z najładniejszych kolorów z palety Bmw.Za silnik duży plus.Pomimo że mało fotek to i tak śmiało moge napisac że śliczna coupeta.Gratuluje.Jedyne czego jej brakuje to "okna" w dachu.Niech sie dobrze sprawuje.PZDR
No ładnie trafiles...prezencik na 18 marzenie...marka...motor(ciezko by bylo trafic 2.8 z takim przebiegiem)...wyposarzenie...kolorem malo orginalna ale calosc rewelka...zakladaj duzy komp i lans
kolor AVUS BLAU to właśnie duża rzadkość - pochodzi z palety ///M, może Ci się pomyliło z popularnym mauritiusblau(sam mam taki), który nawiasem mówiąc w nowszych e36 nie wychodził...
ten avus, to raczej był na zamówienie kupującego...
pzdr
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2007-09-27, 08:03, w całości zmieniany 1 raz
Śliczna cupeja i ten silniczeka jak dla mnie to bomba
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Możesz zdradzić na PW ile to auto Cię kosztowało?
Ładny egzemplarz felgi trochę mi nie pasują no i gleby brakuje bo straszna koza.
Poza tym bardzo ładna . Co to jest na środku tylnej półki takie wybrzuszenie głośnik centralny?
Ładny egzemplarz felgi trochę mi nie pasują no i gleby brakuje bo straszna koza.
Poza tym bardzo ładna . Co to jest na środku tylnej półki takie wybrzuszenie głośnik centralny?
Z tyłu na środku jest to ori 3 światło stop. Felgi będą 17
Z tyłu na środku jest to ori 3 światło stop. Felgi będą 17