na focie sa podswietlone suwaki od sterowania nawiewem (na nogi, gora dol szyba itd... ) to bylo seryjnie w kazdej ? u mnie sie to nie swieci o co kaman ? moze sie cos spalilo ? czy nie mam po prostu podswietlenia tam ?
U mnie nie działa podswieltenie pokretla regulacji temperatury. jak sie dostac do zarowki ktora to oswietla? bo nie moge jej znalezc...:|
dziekuje za pomoc
gdzie kupic zaroweczki do podswietlen (tzn podswietlenie zapalniczki w e36, przelacznika swiatel itd) ?
i jeszcze jedno przy wymontowywaniu srodkowego tunela zauwazylem ze w popielniczce jest zaroweczka... kiedy ma ona swiecic (nie zauwazylem zadnych mechanizmow wlaczajacych w popiolce) poki co jest chyba spalona ale jak zrobic zeby swiecilo (kiedy!!!)...
powiem Ci, że nie wiem jak jest z żaróweczkami do podświetlenia popielniczki (nie palę w samochodzie) ani włącznika świateł, ale np. żaróweczek do podświetlenia deski niestety nie kupisz w każdym motoryzacyjnym, bo BMW zaprojektowało (jak z francuskiego citroen-horroru) sobie specjalne żaróweczki w specjalnej plastikowej oprawce i można je kupić w ASO ... za jedyne +-8 zł za sztukę (1,2W)
na szczęście Twoje żaróweczki łatwo się wyjmuje, więc najpierw je sobie sprawdź ... no i na szczęście nei ma ich kilkunastu
wlasnie jakos tak dziwnie wygladaja (cos jakby swieczki takie)... a tak wogle to mam (te co naliczylem) to od zapalniczki, popielniczki, przelacznika swiatel (nie wiem czy oddzielny jest do halogenow czy razem ze swiatlami)... i jeszcze jedno czy w przycisku od szyb elektrycznych (chyba z biala kostka) da sie wymienic podswietlenie (chyba diodka jest) bo np we wlaczniku awaryjnych jest tez na zaroweczke ktora mozna wymienic
Witam nie będę zaśmiecał i pisał nowego tematu wiec nie dokończyliście w którym dokładnie jest miejscu żaróweczka od podświetlenie pokrętła ciepło/zimno w e30 oczywiście szukałem i nic tam nie czuje żeby coś było chyba nie będę musiał demontować całego elementu i odczepiać linek itp?
nie mam pojęcia ja wymieniłem tą od temperatury jest tam dokładnie jak na rysunku i światłowody z lewej świecą widocznie jest jeszcze gdzieś po prawej stronie a jaki numerek nie wiem w motoryzacyjnym dałem 60gr za nią