BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Do gażnikowców:) Problem z PB
Autor Wiadomo
Anonymous
Go
Wysany: 2004-11-13, 12:51   Do gażnikowców:) Problem z PB

Witam posiadam BMW e-30 316 z 85r. i jest ona na gażniku Pierburg 2E1. Gdzy ją kupywałem już śmigała na gazie. Chciałem ostatnio pośmigać na benzynce ale nie da rady:(. Gdy przełącze na benzyne kilka sekund jest dobrze póżniej obroty falują zwalniają do minimum że silnik przygasa zaraz same przyspieszają itd. aż do zgaśniecia silnika, gdy stoje gdzieś na luzie musze gazować żeby nie zgasła.PRzy gażniku jest ten taki siłownik co popycha linke gazu i po bokach odchodzą 2 gumowe przewody.Jeden jest podłączony idzie gdzieś na dół a drugi wchodzi przez uszczelke do kabiny i tam sie urywa niewiem gdzie on powinien być podłączony.Dodam jeszcze że na benzie gdy chcem zrobić picha to mi gaśnie:( Niewiem czy coś z gażnikiem nie tak czy może z tym kompem od gażnika może spotkał sie ktoś z czymś takim. Przy przyspieszaniu sie mocno dławi Na gazie chodzi ok, ale wiadomo nie ma to jak benzynka i gazu pali mi 15 l spokojnie w mieście za miastaem 10-11 może ktoś mi pomoże??Pozdrawiam

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: