Wysany: 2007-11-23, 21:47 Re: E-21 Andrzej inaczej jedra61 moja becia
Andrzej napisa/a:
co wy na to?
Kibel, festyn, zal.pl lub inne określenia dające do zrozumienia, że wyglądem przynosi hańbę marce BMW.
Jeśli chcesz rad dotyczących jak naprawić auto po niefrasobliwym poprzedniku (właścicielu) to dobrze trafiłeś. Porób fotki, pokaż co tam jeszcze masz i słuchaj pilnie co mamy do powiedzenia
widac ze jakas gleba jest nawet niezła, felga bbs mahle z tego co widac(super felga) to 13"?
zamienił bym zderzaki na oryginały i wywalił ten spoiler z bagażnika
to tyle mysle zapodaj jakies inne fotki zobaczymy czy cos jeszcze trzeba by poprawic
p.s. jesli ci sie podoba taki jak jest to nie zmieniaj, aczkolwiek szkoda go bedzie i tak jak powiedział kafarek.....
Hej widzę kolega z Zabrza z jakiej części a już myślałem, że nie ma u nas rekinów A ja dodam jeszcze te naklejki z boku zdejmij odrazu będzie lepiej kolor i glebe masz podobną do mojej zobacz sobie moje autko w galerii. POZDRO rekino maniaków
Andrzej, najładniejszy rekin jest "Seryjny" czyli bez żadnych tjuningowych badziewi i naklejek więc ściągaj to i bedzie dobrze, załóż dobrą glebe fajną fele zobaczysz odrazu zyskasz szacun fo osiedlu i forum hehe
tu masz mojego rekina, ja miałem tylko dokładkę bbs na przodzie, teraz dostał jeszcze fele 15" BBS do tego resztę dokładek, kwadratowe lampy, foty niebawem
e co wy piszecie niepodoba mi sie takie puste auto soryy ze mamy inne zdanie lotka ok bedzie inna ale co dalej???
O gustach się nie dyskutuje. Ja widzę agro-tuning w stylu Tedego.
Skoro coś robić, to widziałbym to tak:
- wywaliłbym wszelkie dokładki
- usunąć szachownicę z budy
- felgi w chrom/polerkę (takie jak korzuch)
- black hellę jesli ma być schadow.
- przydymić tylne lampy
- wywalić oznaczenia modelu
- środek w skórę
- pas p/słoneczny w zielono lub wcale
To moje zdanie. e21 jest na tyle mało, że zbrodnią jest je psuć. A jak widzę taki szpachlex w stylu szybcy i wściekli to żal mi właściciela. Mam tylko nadzieję, że tam jest na prawdę 2.0 a nie tylko 1.6......
Oooooopór wioska Spaliłbym się ze wstydu jakbym miał tym przez miasto przejechać
Majsu, jest proste rozwiązanie zakladasz worek śniadaniowy (papierowy) na głowe, wycinasz dwie dziury na oczy (ja musial bym 3, bo cygara okiem jeszcze palic nie umiem) i jedziesz
MOD: no dobra nie rozpędzajmy się Panowie. sprowadzić chłopaka na dobra drogę - owszem, ale nie nabijać się.
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-11-25, 16:18, w caoci zmieniany 1 raz
Witam, tak jak większość kolegów oceniam negatywnie, ale to Twoje auto i najwazniejsze by Tobie sie podobało, dodam tylko że mialem kilka rekinów i żadnego tak nie zeszpeciłem.. rekin to albo pełen oryginał albo gleba na polerowanych bbs-ach koniecznie z parapetem, no może delikatna nakladka bbs-a pod przedni zderzak ,ostatnio widziałem e23 po takim zabiegu tuningowym myślalem, że mie krew zaleje pozdro