Wysany: 2007-11-21, 18:15 Narzędzia firmy NEO - jakiej są jakości
Witam
Jakiś czas temu na rynku narzędziowym pojawiłą się nowa marka NEO.Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć o narzędziach tej firmy.Czy to jest coś w stylu TOPEX czy raczej coś bardziej profesjonalnego ? Do czego można porównać to neo.
Pozdrawiam
Paweł
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
NEO możesz porównać do Stanleya...
osobiście uważam że bardzo dobry sprzęt... solidnie wykonany i mocny.
W pracy u mojego tata mają komplecik, uwierz mi te narzędzia sie tam nie nudzą,
poddają je naprawdę trudnym próbom...
yo!
ja ostatnio troche sie wqrwiłem na stanleya bo pękł mi nasad 19 nascie i ukręcilem grzechotke chcociaz gabarytowy silny chopak nie jestem zakupiłem PROXXON-a i powiem szczerze ze na to co używam i szanuje (wogóle) to może je zuzyje do konca zycia
ja używam zestawu nasadowych Honiton'a za ok 250zł, i zestawu płasko-oczkowych YATO. Honiton daje radę już jakiś czas, a jeden płaski klucz 15 się lekko wygiąl, lecz biorąc pod uwagę że mam dar do silnego operowania kluczami miał prawo się poddać i nie mam mu tego za złe
pozdro
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
a ja nie powiem co polecam bo to bedzie reklama - jak chesz kupic narzedzia na cale zycie to daj znac i pamietaj - nie ma tanio i dobrze - no chyba ze w Tajlandii
Ostatnio zmieniony przez sarna1 2007-11-21, 22:33, w caoci zmieniany 1 raz