Wysany: 2007-12-04, 18:50 Akcja Świąteczna dla Domu Dziecka
Wzorem lat ubiegłych organizujemy Gwiazdkę dla dzieciaków.Mamy na koncie prawie 2000zł zebrane w ciągu roku.Kto chętny jeszcze wpłacić to podaję konto naszego skarbnika Brunera :
Michał Kamiński
ul.Brzozowa 1b/5
83-110 Tczew
02 2030 0045 1130 0000 0532 9510
Koniecznie z dopiskiem Akcja Świąteczna i nick jak ktoś chce.
Termin wpłat do 11.12.2007
Za zebrane pieniądze kupimy potrzebne artykuły,upominki i słodycze dla dzieciaków.
Wyjazd do Domu Dziecka planujemy na 16.12.2007.Zbiórka w Warszawie i wspólny wyjazd.
Jeśli ktoś ma jakieś rzeczy do ofiarowania to też oczywiście może przywieźć.
Pozdrawiam
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2007-12-18, 17:07, w caoci zmieniany 5 razy
Co taki slaby odzew w tym roku? Nie spac tylko wplacac
Rozmawialem z dyrektorem i w tym roku najbardziej potrzebuja wszelkiego rodzaju srodkow czystosci (proszki do prania, mydlo, szampony, chemia do podlog itp) oraz zywnosci (najlepiej z dlugim terminem przydatnosci, np makaron, platki, herbata, soki, cukier, ryz itp).
Troche ciezko sie dopasowac z terminem, najbardziej pasowala by im niedziela 16.12 po godz 18 (chyba ze z naszej strony wchodzi w gre przyjazd w srodku tygodnia). Jesli ktos jeszcze chce sie przylaczyc do akcji to niech sie spiszy, jesli mamy tam jechac w niedziele to najpozniej w piatek bede musial robic zakupy zeby zdazyc wszystko przygotowac, wiec mysle ze zbierac kase bedziemy max do srody tak zeby przelewy zdazyly dojsc.
To moze juz czas zeby ustalic gdzie sie dokladnie spotkamy i zaczac deklarowac kto jedzie do domu dziecka
Panie i Panowie kto chetny odwiedzic dzieciaki z prezentami w tym roku
Jezeli nie macie kaski to mozecie przywiesc cos co macie w domu, tak jak napisal Bruner makaron, platki czy herbata duzo nie kosztuje, jak bedzie nas duzo i kazdy zabierze cos ze soba to sie tego troche uzbiera
...........Przepraszam , cos ostatnio mam "refleks szachisty" .......Przed chwila symbolicznie wplacilem , jutro rano będzie u Michała na koncie . Sorry za zwłokę........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Rozmawiałem z Brunerem,jutro i pojutrze robi zakupy.Transportem z Tczewa do Warszawy zajmę się ja.W Domu Dziecka mamy być w niedzielę ok. 19.00 czyli zbiórka chętnych w Warszawie o godzinie 18.00-w jakim miejscu nie wiem,może ktoś z Wa-wy kto jedzie niech określi?Nie znam miasta i nie chcę wymyślać.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Stacja NESTE na krzyżówce WISŁOSTRADY i TRASY TORUNSKIEJ
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
W tej chwili mam na koncie wplaty od nastepujacych osob:
Tomcat 944
Marvin 86
Center
Belisama
Chris
Melis
Henry
Gasper
Darek 735
Nokerman
High-Tech
Slawo
Trigger
Ubott
Kosa
Lesiek
Cypisek
Jacaj + Stokrotka
Jesli ktos wplacal a nie ma go na liscie niech da znac.
Razem 1370 zl*
Slabiutko w tym roku Na szczescie mamy jeszcze kase zbierana w wakacje, za koszulki w Rzemieniu i niedoszly zlot w Radomiu - razem 2078 zl. Oprocz tego firma Gemalto w Tczewie tak jak w zeszlym roku dolozyla do naszej akcji 1000 zl. Razem mamy 4448 zl. Jutro zaczynam robic zakupy. W tym roku w domu dziecka jest 29 dzieci, tak jak w zeszlym roku dla kazdego chce zrobic paczke ze slodyczami, a za reszte kupic to czego im najbardziej w tej chwili potrzeba, czyli srodki higieniczne, srodki czystosci i zywnosc. Zobaczymy ile tego bedzie, moze uda sie jexzszcze wykombinowac np jakis sprzet sportowy itp.
W tym roku niestety nie dam rady przyjechac - 16 i 17 mam egzaminy, ale Chris odbiera ode mnie towar w niedziele rano tak jak pisal, wiec wszystko pod kontrola
*w miare pojawiania sie przelewow na koncie bede na bierzaco aktualizowal liste
ale kiszka na forum jest 2060 użytkowników
gdyby chociaż 10% wpłaciło po 10zł kasy byłoby 4x więcej
WSTYDŹCIE SIĘ UŻYTKOWNICY, WSTYDŹCIE
10zł to: 3 piwa w sklepie, albo 2 w kanjpie, albo 2 paczki fajek, albo 2.3 ltr paliwa, albo pół pizzy, albo 6 gałek lodów, albo .....
...Tak czułam i dlatego zbiórkę pieniędzy rozpoczęłam od pierwszego naszego zlotu w czerwcu...
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich o czułym sercu - M.
Dzis pojawily sie jeszcze przelewy, zaktualizowalem liste ofiarodawcow i sumy w poprzednim poscie
Wlasnie zakupilem chemie - proszki, plyny, mydla, szampony itp itd, wydalem na to ok 1430 zl, wiec zostaje nam jeszcze ok 2600 zl. Tak sobie mysle, ze bez sensu kupowac makaronow za ponad 2600 zl, poza tym Chris sie z tym wszystkim do Sierry kombi nie zapakuje, moze kupilibysmy im cos innego? Podpytalem troche dyrektora, kompy dostali nowe w zeszlym roku wiec narazie nie potrzebuja, ale np z elektroniki przydala by im sie kamera (maja jakis zabytek), aparat fotograficzny (nie maja wcale - na wyjazdy zabieraja prywatny sprzet wychowawcow) lub konsola do gier (maja 1 do podzialu na 2 budynki i dzieciaki non stop sie kluca). Co myslicie o tym zeby im kupic np X-Boxa 360, czy cyfrowke pod choinke (albo jedno i drugie)? Dzieciaki napewno sie z tego uciesza bardziej niz z 40 kg cukru i 20 kg ryzu
Piszcie szybko co myslicie na ten temat i ewentualne sugestie na temat sprzetu jesli wam sie ten pomysl podoba, bo jutro bede musial to wszystko kupic (w sobote jestem na uczelni i nie dam rady juz nic zalatwic).