witam mam kilka zdjeć mojej nowej trójeczki prosze o ocenę pozdrawiam
bmw 320 d
rok 99'
wyposazenie- webasto, klimatronic, ksenony itp
sprzęt grający- radio i wzmacniacz sony wszystkie głosniki i tuba jbl
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-09-16, 14:47, w caoci zmieniany 1 raz
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-09-15, 00:42
maska...... dla mnie nie do przyjęcia, tak samo blenda
plus za ładne wnętrze, felgi ciekawe,
trochę silnik 2.0d do mnie nie przemawia ale może być grunt że świeży
ładna sztuka maske tylko zmień a środek poezja ... taki jak ma być .. kółeczka też niczego sobie ... a co do motorku bardzi fajny ekonomiczny i daje frajde ... miałem okazje pojeździć e46 z takim serduszkiem jest oki ... a gaz to tylko do kuchenek a nie do auta ... a tak poza marginesem ile cię kosztowała ...
_________________ ... E30 TcBaur Majster ...
Ostatnio zmieniony przez boguś 2007-09-18, 00:19, w caoci zmieniany 1 raz
Fajny kolor fajne felgi wnętrze blęda na szybie też fajnie wygląda ale zato sztrasznie mi sie nie podoba ta maska faktycznie wygląda jak od E36 stylizowanego na E46 Silnik masz fajny maiłem okazje jeździć czym stakim ale w tym roku chyba jeszcze było 136 KM
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Autko bardzo ładne, ale jak wszyscy twierdzą - maska do zmiany. Ładne wnętrze, tylko fotele mi nie pasują - przyzwyczaiłem się do Sportsitze Jak wychodzisz ze spalaniem? I jak z jego awaryjnością? Sam się zastanawiam nad E46 320d z roku 2000-2001. Mam nadzieję, że mnie nie odstraszysz
KOZAK KOZAK KOZAK Kiedyś napewno musze miec taki wózek , przepienkna jest
No no wspamniała - mysle ze idac za nowym tredem 2008 to kazdy powinien przerabiac swoja na inny model. W tym wypadku musimy rownac w gore wiec przerobka na e90 jest wskazana