Wysłany: 2008-01-17, 14:07 Jaki kolor skóry do mojego Cabrio ?
Tak więc zdecydowałem że nie będe odnawiał starej skóry tylko zainwestuje w nową, po weekendzie koleś zaczyna szyć i musze zdecydować jaki kolor skóry będzie.
Oryginalnie mam czarną i taką samą wstępnie chciałem dać ale po głowie chodzi mi też opcja czegoś jasnego, mile widziane jakieś fotki, odpada opcja czerwona, biała lub jakaś żucająca sie w oczy bo cabrio będzie raczej klasykiem
W sumie też jeśli zdecyduje sie na czarną nie wiem czy zostać przy takiej świecącej jak mam czy wziąść coś bardziej matowego.
Dodam jeszcze że koleś mam pojęcie o szyciu tapicerki samochodowej, może mi opierdzielić tez skórą deske całą, kiere, boczki ogólnie co chce i w jaki sposób chce
Narazie obszywam tylko siedzenia przedni i tylne, w najbliższym czasie ewentualnie coś jeszcze bo troche kasy kosztuje taka zabawa i nie wyrobie za jednym razem,
Wysłany: 2008-01-17, 16:51
Łukasz widziałeś moje auto na żywca, kolor aut mamy ten sam to weź walnij ją w beż tak ja mam Mi się podoba właśnie zestawienie ciemnego koloru auta z jasną tapicerą.
[ Dodano: 2008-01-17, 16:55 ]
To jeszcze foto mojego
Wysłany: 2008-01-17, 22:04
zrób czarne, najlepiej z takiej skóry jak oryginał, skoro to ma być klasyk to musi mieć jak najbardziej oryginalne skóry... czarne mają swój urok... latem parzą w dupsko, kurzą sie ....
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Wczoraj musiałem podjąc decyzje i jednak zostaje przy czarnym, z tym że czarnym matowy, nie taki świecący jak mam teraz Będe informował o efektach prac
Cytat:
lukasz gdzie robisz? gdzies w naszym regionie ? ile $$ ?
ja bym dal jakies jasne - bananowe ?
Robi to chłopaczek w Sanoku, za same siedzenia przód i tył wychodzi około 1800zł + jak bym sie zdecydował na boczki jakieś 2200zł, myśle że przystępna kasa, chłopak szył przez pare lat tapicerki w firmie i tam krzyczą 3,5-4tyś, teraz działa sam stąd takie ceny, jak skończy zapraszam do Sanoka, zobaczysz jak wyszło