potem podrzucę zdjęcia przedniej części konsoli, która się łączy z częścią wokół drążka zmiany biegów. Dla porównania pokażę jeszcze tę z coupe i będzie widać różnicę. Teraz nie mam siły
A normalny schowek mam, jest guzik naciskasz i otwierasz podlokietnik A tak wogole to ten podlokietnik jest chyba z e46 ogladalem kiedys w e46 i raczej mam taki sam, niewiem bo wyglada jak ori (tzn nie widac zadnej rzezby). Pzdr
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-01-22, 10:40
siwy e36, musisz mieć jakoś pokombinowany ten podłokietnik z e46, prawdopodobnie samą górę da się przełozyć z e46 do e36 - kupiłem taki podłokietnik przez pomyłkę:
http://beemka-klub.pl/for...er=asc&start=25
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
tylko dwa zatrzaski i magazynek na kasety wylatuje ze showka i zostaje Ci sam schowek
Ale żeby zamontować taki pojemnik na kasety to chyba mus być też do tego specjalny tunel ? np. taki KLIK albo cos takiego: KLIK
Ja mam taki jak na tej aukcji: KLIK z tym że mam tylko jedną popielniczkę tą co jest w pionie, pasażerowie z tyłu maja "wanienkę" tunel napewno był dołożony już bo nie ma podświetlenia popielniczki a z VINu wychodzi ze fabrycznie wszyła z pakietem dla niepalących.
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Ostatnio zmieniony przez SOER 2008-01-23, 20:52, w caoci zmieniany 2 razy
może ale nie musi być taki może być zwykły wtedy wyginasz sobie dwie malutkie blaszki w kształciw litery L przykręcasz do schowka z dwóch stron a pózniej do tunelu. kładziesz czarną welurową wykładzinkę i po bólu