Wysłany: 2008-03-05, 02:26 Skóra- jak, gdzie i za ile?
Witam.
Ludzie czy naprawde jest tak trudno trafić beżową skórę do kombiaka e30? Czy mi sie tylko wydaje? Gdzie szukać oprócz allegro? Może znacie jakiegoś sprzedawce, który mogłby to mieć? Jestem z Mińska Maz. okolice wawy. Myślałem ewentualnie o obszyciu, ale sporo drożej pewnie wyjdzie...Skąd wziąć materiały najtaniej i gdzie najtaniej robota?
Wysłany: 2008-03-05, 18:03
mam goscia w wawie na bródnie.Na pw dostałes namiary.ja obszywam u niego już drugie całe wnetrze wczesniej robił mi w audi kiedys też cos .jest wporzadku.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wysłany: 2008-03-05, 20:53
ciezka sprawa... jesli szukasz idealnej to lepiej nie tracic czasu tylko odlozyc 2.5-4tys pln i dac do obszycia... albo... uzbroic sie w cierpliwosc... ale niestety tak to jest ze jak sie czegos szuka to ciezko a pozniej mozna trafic w dobrej kasie itp... ja u siebie obszywalem srodek bo juz mialem dosc poszukiwan...
co do gabek do kazdy tapicer ma takowe materialy ale wyrzezbienie tego zalezy od checi i umiejetnosci tapicera...
Now Wita witam , ostatnio wymienialem obszycia w moich siedzeniach i tez mialem maly dylemat gdzie zdobyc materialy . Rozwiazanie okazalo sie prose DKLEPY TAPICERSKIE ... na dole wysylam pare linkow z linmkami hurtowni z twojego wojewodztwa , ale jest pelno taiech sklepow taicerskich ... czasami nazywaja sie Tkaniny meblowe lub cos podobnego ..ale samochdowe tez maja.. a cena ok (welur 20-35pln) (skora /skoro podobne do 60 pln) nie sa to drogie rzeczy..gorzej e znaleziniem specjalisty ktory to wszyje... bo maja teraz badziewne plastikowe maszyny ..nie ma to jak stary Łucznik:P hehe POWODZENIA