Ja sprzedając spodnie na allegro mam 3 razy bardziej obszerny opis przedmiotu niż ta m3. Zarówno cena, jak i tekst pod zdjęciami odpycha kogoś, kto ma odrobinę pojęcia o takich rarytasach.
Czyli jak bede chciał obejrzeć to muszę jechać aż do Anglii
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
zmstr [Usunity]
Wysany: 2008-03-17, 14:15
Gasper napisa/a:
Ja sprzedając spodnie na allegro mam 3 razy bardziej obszerny opis przedmiotu niż ta m3. Zarówno cena, jak i tekst pod zdjęciami odpycha kogoś, kto ma odrobinę pojęcia o takich rarytasach.
podejrzewam ze jak ktos by byl bardziej zainteresowany a nie tylko gdybal to pewnie by dostal wiecej zdjec - jakby tylko poprosil .. ze do angli trzeba jechac no coz .. moze w polsce tez daja eMczy za 30 klockow ..
prawda jest taka - jesli bym byl na kupnie takiego samochodu to pewnie juz bym byl w drodze do londynu .. bo nawet z tych zdjec ktore sa, widac ze 30 klockow warta napewno .. ale jesli ktos chce sobie tylko podyskutowac i ponarzekac ze nie ma opisu i zdjecia lewego przedniego kierunkowskaza .. no coz ...
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
tu nie chodzi o to czy ktoś chce ponarzekać czy nie, ale koleś sprzedający to auto jest chyba bardzo pewny siebie że je pogoni w tych pieniądzach, skoro tak "się rozpisał" na jego temat. Chcąc coś sprzedać opisuję wszystko w jak najdrobniejszych szczegółach, żeby nie było niedomówień, ani setki pytań czemu tak a nie inaczej gdy ktoś przyjedzie obejrzeć, tym bardziej, że jadąc aż do Londynu po auto chciałoby się mieć jak najwięcej info i fotek na temat tego auta.
tu nie chodzi o to czy ktoś chce ponarzekać czy nie, ale koleś sprzedający to auto jest chyba bardzo pewny siebie że je pogoni w tych pieniądzach, skoro tak "się rozpisał" na jego temat. Chcąc coś sprzedać opisuję wszystko w jak najdrobniejszych szczegółach, żeby nie było niedomówień, ani setki pytań czemu tak a nie inaczej gdy ktoś przyjedzie obejrzeć, tym bardziej, że jadąc aż do Londynu po auto chciałoby się mieć jak najwięcej info i fotek na temat tego auta.
jesli ktos kupuje takie auto to nie jako jedyne itp... wiec mysle ze nawet na pol godziny rozmowy przez komorke go stac...
jesli ja bym sprzedawal taki rodzynek to umiescilbym tylko zdjecia i nr telefonu do siebie i mimo tego klientow mialbym na peczki szczegolnie od 1zl i BCM
Wg. mnie koleś nie głupi to zrobił, jak by zamieścił 30 zdjęć i dał kolorowy opis to dostawał by po 10 maili dziennie typu: "proponuje panu za to auto realną cene 8tyś zł lub moge zamienić sie za prawie nowe Tico" W przypadku takiego opisu wieśniaki co nie wiedzą co to jest M3 nie będa zwracały uwagi na aukcje i faktycznie odezwie sie tylko ktoś kto będzie poważnie zainteresowany autem. Pozatym wiadomo jak jest, opis może być ładny, zdjęcia też a na żywo katastrofa...
ZNAJOMY JUZ JA OGLADAŁ I JEZDZIŁ . SAMOCHOD NIE BARDZO CHCE PALIC , LAKIER BARDZO ZANIEDBANY PRZEDNIE DRZWI WGIETE . DŁUBANE COS PRZY SILNIKU NIBY ZDZIERANY LAKIER Z DEKLA ALE NIE CHCE MI SIE WIERZYC . AUTO PONOC JA NA EMKE NIE CHCE JECHAC . CENA DO NEGOCJACJI KOLES MOZE SPOSCIC JEDYNIE 500 ZŁ . ZASTANAWIAM SIE NAD NIA ALE NIEWIEM CZY MAM GWARACJE ZE NIA DOJADE DO DOMU ......
ZNAJOMY JUZ JA OGLADAŁ I JEZDZIŁ . SAMOCHOD NIE BARDZO CHCE PALIC , LAKIER BARDZO ZANIEDBANY PRZEDNIE DRZWI WGIETE . DŁUBANE COS PRZY SILNIKU NIBY ZDZIERANY LAKIER Z DEKLA ALE NIE CHCE MI SIE WIERZYC . AUTO PONOC JA NA EMKE NIE CHCE JECHAC . CENA DO NEGOCJACJI KOLES MOZE SPOSCIC JEDYNIE 500 ZŁ . ZASTANAWIAM SIE NAD NIA ALE NIEWIEM CZY MAM GWARACJE ZE NIA DOJADE DO DOMU ......
A łyżka na to nie możliwe
Wiadomo za te cene przecież mozna kupić E30 M3 w stanie idelanym-co wy o tym nie wiedzieliście
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Pomg: 3 razy Doczy: 18 Pa 2004 Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2008-03-19, 09:51
hahahahahahaah tak tez myslalem... generalnie orientuje sie troszke w cenach czesci do m3 i doprowadzenie do stanu uzywalnosci takiego samochodziku wyjdzie jakies 50 tysi
ja nie widze nic dziwnego ze dal tyle zdjec i taki krotki opis gosc jest konkretny i nie jest bajkopisarzem jak ktos sie orientuje co to za auto po co je opisywac gg jest podane numer komorki jestes zainteresowany stac cie to dzwonisz a ze stan jej pozostawia wiele do zyczenia to juz inna sprawa
_________________ BMW e46 328i touring
Vw T-3 Caravelle C 1.6TD
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-03-21, 17:42
cena pewnie taka ze to 2,5l ale za takie pieniadze zeby to miało taki srodek faktycznie wyglada na dobrze polerowana/malowana i te felgi.... wolałbym ori bbs