Witam moje nowe BMW jest już znane na tym forum miał ją Lord Łukasz obecnie jestem jej nowym właścicielem zrobiłem szybciutko kilka fotek i pomyślałem że je wrzucę
W najbliższym czasie planuje renowacje felg jeśli coś się zmieni w wyglądzie dodam nowe fotki
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez center 2007-10-17, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Tak dbaj o nią i to bardzo bo drugiej takiej nigdy nie znajdziesz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Cóż moge napisać czasami złapie doła jak sobie przypomne o niej bo nie był to zwykły samochód, w końcu sam go zbudowałem, informuj o wszystkim co sie z nią dzieje, a jak będziesz chciał ją sprzedać to odrazu napisz do mnie
Cóż moge napisać czasami złapie doła jak sobie przypomne o niej bo nie był to zwykły samochód, w końcu sam go zbudowałem, informuj o wszystkim co sie z nią dzieje, a jak będziesz chciał ją sprzedać to odrazu napisz do mnie
Po coś sprzedawal!! ? Waska na mt1 to kwintesencja e30...
moja propozycja były by jeszcze felgi borbet A 16' z rancikiem na polerce
Nie rób takich porównań, borbet to falgi ładne ale wzór oklepany i każdy je miał lub ma a Brock B1 to chyba jedne z ładniejszych felg do e30 no i nie kupisz ich o tak o bo na allegro akurat takich dawno nie widziałem
Ładnie się prezentuje, ale zaciski na czarny mat pomaluj.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-04-09, 18:55, w całości zmieniany 1 raz