Chciałbym przedstawić moje autko ;d Jest to bmw e30 318is o mocy 136KM . Auto przyjechało z Radomia byc moze wczesniejszy własciciel byl w klubie jesli tak to niech sie odezwie ;d Posiada pakiet M bate czyli dokładke do zderzaka z przodu oraz na tylnią klape. Stoi na seryjnych alufelgach 15' bbs. Narazie nie planuje zadnych modyfikacji bo auto jest zbyt piękne zeby cos w nim robic :d zresztą sami ocencie. Jest to moj pierwszy post na tym forum (często udzielam się na www.bmw-e30.pl polecam ! super forum i bardzo mili posiadacze bmw) miałem wczesniej 3 beemki ale jakos sie nie udzielałem na zadym forum Pozdrawiam.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Posiada pakiet M bate czyli dokładke do zderzaka z przodu oraz na tylnią klape
MBate to raczej logo dealera u którego zostało kupione auto jak nowe.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-01-14, 07:40, w całości zmieniany 1 raz
Tak już wiem ze to zaden pakiet... poprostu mi się wkręciło coś z tym (wcześniejszy właściciel tak twierdził) i jeszcze nie widzałem beemki wlasnie z logiem BATE na grilu i klapie to ponoć logo dilera ktory sprzedał auto i dołożył znaczek na wiosne chciałbym ją troche do ziemi bo mnie wkurza ten odstający przód
Bradzo ładny is zadbany Masz rację daj ją na glebe
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Ale cały czas się zastanawiam czy dać tylko -40 na przod a tyl zostawic m techa czy lepiej -60 /40 , martwi mnie ta dokładka ISa i spowalniacze przez ktore musze czasami przejezdzac
Dawaj 60/40 wiadomo ze wtedy trzeba uwazać,ja od paru miesiecy jezdze caly czas na 80/60 i daje rade,co prawda czasem klopot ze znalezieniem miejsca do parkowania ale wyglada auta z taką glebą rekompensuje wszystko
nie bierz tego do siebie - to moja opinia -, ale miałeś fajne auto, a teraz -wątpliwej jakości tjuning - czyli zamiast Mtecha - jakiś H&R, wyciety kat i jakieś bezsensowne wkładki.....
tia ... z czasem dołożysz jakieś bajeranckie felgi a'la barbi-wioch-blink-lans-felgamen... następny właściciel dołoży ciekawe spojlerki ... i tak właśnie umierają E30
_________________ jestem piratem drogowym - to przykre, ale to prawda
kat i tak nadawał się do wymiany bo był w proszku... Łukasz o jakie wkładki Ci chodzi :O jesli piszesz o wkladce K&N o zwiększonej przepustowości zamiast standardowego filtru powietrza i sie do tego przypieprzasz to sory ale coś chyba z Tobą nie tak...
To jest i będzie seryjne bmw e30 tylko ze na nizszym zawieszeniu bo na Mtechu za wysoko przod stał... zadnych wieśniackich spojlerów nie planuje... a myśl o sprzedaży mojej e30 nawet nie przychodzi mi do głowy... Ta e30 napewno nie umrze.. A jeśli chodzi o felgi to jedynie BBS RS , BBS RM ostatecznie Borbet A 9' z rantem...
[ Dodano: 2008-05-13, 16:29 ]
praca napisał/a:
tia ... z czasem dołożysz jakieś bajeranckie felgi a'la barbi-wioch-blink-lans-felgamen... następny właściciel dołoży ciekawe spojlerki ... i tak właśnie umierają E30
Tak to może w twoim przypadku być....
_________________ ~dEeste
Ostatnio zmieniony przez dEeste 2008-05-13, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
ladne i zadbane autko. bardzo podobaja mi sie E30, ktore nie sa przekombinowane.
jesli chcesz to moge zaproponowac Ci boczki na drzwi w takiej tonacji jak Twoje fotele. tzn. jak w typowym IS. moge sie z Toba zamienic, bo swoje i tak bede robil pod fotele i kanape wiec jest mi obojetne czy poswiece swoje czy jakies inne.
kat i tak nadawał się do wymiany bo był w proszku... Łukasz o jakie wkładki Ci chodzi :O jesli piszesz o wkladce K&N o zwiększonej przepustowości zamiast standardowego filtru powietrza i sie do tego przypieprzasz to sory ale coś chyba z Tobą nie tak...
To jest i będzie seryjne bmw e30 tylko ze na nizszym zawieszeniu bo na Mtechu za wysoko przod stał... zadnych wieśniackich spojlerów nie planuje... a myśl o sprzedaży mojej e30 nawet nie przychodzi mi do głowy... Ta e30 napewno nie umrze.. A jeśli chodzi o felgi to jedynie BBS RS , BBS RM ostatecznie Borbet A 9' z rantem...
[ Dodano: 2008-05-13, 16:29 ]
praca napisał/a:
Tak to może w twoim przypadku być....
jestes podatny na wpływ reklamy...co daje w praktyce "większa przepustowość" oprócz dobrego samopoczucia własciciela...? Nie rozśmieszaj mnie. Najlepszy jest filtr powietrza od BMW, a nie jakieś cuda na kiju.
Wycinanie katalizatora jest nielegalne i zanieczyszcza środowisko (choć ten argument pewnie Cię wali).
Poza tym trochę kultury, bo wyrażam tylko swoją opinię (po to dajesz auto w naszych smiegiełkach, żeby inni je i Twoje z nim poczynania oceniali).
Zgadzam się z "pracą" i nie irytuj się tak bo to niezbyt zdrowe.
MOD: spokój do wałka... bo rozdam bany
_________________ Weteran
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2008-05-14, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
dEste nie przejmuj się, koleś jeżdzi Clio
a twój IS bardzo ok, jak sie nie mylę to oglądałem go dokładnie w Toruniu ...i nawet fotki chyba mam...
czytałem o felgach..hymm a nie chcesz sie swoich pozbyć?? ja właśnie takie chce do swojegj podróbki IS'a..
No Ja tez twoja furke widzialem w Toruniu a felgi są za ładne zeby je sprzedawać :d ale poszukaj na allegro ostatnio widzialem komplecik takich jak moje z oponami za jakies 500 zł pozdro
Nie mam osłony i nie planuje jak narazie Mam obczajone wszystkie drogi gdzie nie ma problemu z jazdą w sumie to stwierdzilem ze na spokojnie mozna jezdzic na takim zawiasie tylko trzeba uwazać i kombinować... trasa do Torunia w okolicach Włocławka była tragiczna... same koleiny i jechalem prawie środkiem ulicy lub poboczem non stop