BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E30] Deeste ->> 318is
Autor Wiadomość
dEeste 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2008-01-13, 20:01   [E30] Deeste ->> 318is

Chciałbym przedstawić moje autko ;d Jest to bmw e30 318is o mocy 136KM . Auto przyjechało z Radomia byc moze wczesniejszy własciciel byl w klubie jesli tak to niech sie odezwie ;d Posiada pakiet M bate czyli dokładke do zderzaka z przodu oraz na tylnią klape. Stoi na seryjnych alufelgach 15' bbs. Narazie nie planuje zadnych modyfikacji bo auto jest zbyt piękne zeby cos w nim robic :d zresztą sami ocencie. Jest to moj pierwszy post na tym forum (często udzielam się na www.bmw-e30.pl polecam ! super forum i bardzo mili posiadacze bmw) :P miałem wczesniej 3 beemki ale jakos sie nie udzielałem na zadym forum Pozdrawiam.

a o to link do zdjęć z moją perełką :) >> http://smg.photobucket.co...%20e30%20318is/

P.S. Fajnie wygląda strona startowa i ten dzwięk beemki :D !! !!

Ostatnio zmieniony przez center 2008-01-15, 11:23, w całości zmieniany 1 raz  

Pietrek 
Inspektor Gadżet

Wysłany: 2008-01-13, 21:24   

siema !
Wklejaj bezpośrednio fotki dotematu, niektórym pewnie nie chce się wchodzić do albumów na inne strony.

Dobra baza do zmian , wygląda na zadbaną ;)

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Wysłany: 2008-01-13, 22:24   

Bardzo ładna .Zadbana jak mało która.

Stammek86 

Wysłany: 2008-01-14, 01:39   

Widze kolega z forum e30 :D na prawde jest zadbana,tylko przod jeszcze na glebe i bedzie rewelka :twisted:

ANDRZEJ-BIELAK 
Biała Może Więcej

Wysłany: 2008-01-14, 07:39   

Ładny i zadbany IS, tak trzymaj.
dEeste napisał/a:
Posiada pakiet M bate czyli dokładke do zderzaka z przodu oraz na tylnią klape
MBate to raczej logo dealera u którego zostało kupione auto jak nowe.
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-01-14, 07:40, w całości zmieniany 1 raz  

Adi 
urzędas

Wysłany: 2008-01-14, 07:53   

ANDRZEJ-BIELAK napisał/a:
MBate to raczej logo dealera u którego zostało kupione auto jak nowe

Nie raczej tylko napewno, to jest zwykły seryjny IS ale bardzo fajny :wink:

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

dEeste 

Wysłany: 2008-01-14, 08:28   

Tak już wiem ze to zaden pakiet... poprostu mi się wkręciło coś z tym (wcześniejszy właściciel tak twierdził) i jeszcze nie widzałem beemki wlasnie z logiem BATE na grilu i klapie :P to ponoć logo dilera ktory sprzedał auto i dołożył znaczek :) na wiosne chciałbym ją troche do ziemi bo mnie wkurza ten odstający przód :)

Adi 
urzędas

Wysłany: 2008-01-14, 08:54   

dEeste napisał/a:
to ponoć logo dilera ktory sprzedał auto i dołożył znaczek

Tak, a tu na forum jest gdzieś temat o tych znaczkach właśnie :wink:

[ Dodano: 2008-01-14, 08:55 ]
dEeste napisał/a:
na wiosne chciałbym ją troche do ziemi bo mnie wkurza ten odstający przód

Widzę, że dobrze kombinujesz :spoko:

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

G-R-Z-E-Ś 

Wysłany: 2008-01-14, 11:46   

Bradzo ładny is zadbany :) Masz rację daj ją na glebe

Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA :(

Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i :P

dEeste 

Wysłany: 2008-01-14, 16:42   

Ale cały czas się zastanawiam czy dać tylko -40 na przod a tyl zostawic m techa czy lepiej -60 /40 , martwi mnie ta dokładka ISa i spowalniacze przez ktore musze czasami przejezdzac :/

Stammek86 

Wysłany: 2008-01-14, 16:52   

Dawaj 60/40 :twisted: wiadomo ze wtedy trzeba uwazać,ja od paru miesiecy jezdze caly czas na 80/60 i daje rade,co prawda czasem klopot ze znalezieniem miejsca do parkowania ale wyglada auta z taką glebą rekompensuje wszystko :D

dEeste 

Wysłany: 2008-05-13, 10:27   

mała aktualizacja tematu..

Beemka poszła na ziemie tj springi -60/40 przod H&R tył G&M, tłumik supersprint , wycięty katalizator , wkładka K&N , rozpórki na przód i tył :) kilka fotek

SuT 
B...M...W...

Wysłany: 2008-05-13, 10:32   

Przyjemnie na nia sie patrzy:D Widac ze w ladnym stanie a wlasciciel nie proznuje;D

2010 e28 528i http://www.youtube.com/watch?v=YPlgA_q9JZ8

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2008-05-13, 13:51   

dEeste napisał/a:
mała aktualizacja tematu..

Beemka poszła na ziemie tj springi -60/40 przod H&R tył G&M, tłumik supersprint , wycięty katalizator , wkładka K&N , rozpórki na przód i tył :) kilka fotek

[url=http://images26.foto...8bm.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images33.foto...9dm.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images30.foto...32m.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images30.foto...e2m.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images31.foto...dam.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images29.foto...5cm.jpg]Obrazek[/URL]

nie bierz tego do siebie - to moja opinia -, ale miałeś fajne auto, a teraz -wątpliwej jakości tjuning - czyli zamiast Mtecha - jakiś H&R, wyciety kat i jakieś bezsensowne wkładki..... :|

praca 

Wysłany: 2008-05-13, 15:11   

tia ... z czasem dołożysz jakieś bajeranckie felgi a'la barbi-wioch-blink-lans-felgamen... następny właściciel dołoży ciekawe spojlerki ... i tak właśnie umierają E30

dEeste 

Wysłany: 2008-05-13, 16:09   

kat i tak nadawał się do wymiany bo był w proszku... Łukasz o jakie wkładki Ci chodzi ?? :O jesli piszesz o wkladce K&N o zwiększonej przepustowości zamiast standardowego filtru powietrza i sie do tego przypieprzasz to sory ale coś chyba z Tobą nie tak...

To jest i będzie seryjne bmw e30 tylko ze na nizszym zawieszeniu bo na Mtechu za wysoko przod stał... zadnych wieśniackich spojlerów nie planuje... a myśl o sprzedaży mojej e30 nawet nie przychodzi mi do głowy... Ta e30 napewno nie umrze.. :) A jeśli chodzi o felgi to jedynie BBS RS , BBS RM ostatecznie Borbet A 9' z rantem...

[ Dodano: 2008-05-13, 16:29 ]
praca napisał/a:
tia ... z czasem dołożysz jakieś bajeranckie felgi a'la barbi-wioch-blink-lans-felgamen... następny właściciel dołoży ciekawe spojlerki ... i tak właśnie umierają E30

Tak to może w twoim przypadku być.... :)

Ostatnio zmieniony przez dEeste 2008-05-13, 16:34, w całości zmieniany 1 raz  

skrzypek 

Wysłany: 2008-05-14, 00:14   

ladne i zadbane autko. bardzo podobaja mi sie E30, ktore nie sa przekombinowane.
jesli chcesz to moge zaproponowac Ci boczki na drzwi w takiej tonacji jak Twoje fotele. tzn. jak w typowym IS. moge sie z Toba zamienic, bo swoje i tak bede robil pod fotele i kanape wiec jest mi obojetne czy poswiece swoje czy jakies inne.
moje 325i - http://beemka-klub.pl/for...p=292410#292410

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2008-05-14, 15:06   

dEeste napisał/a:
kat i tak nadawał się do wymiany bo był w proszku... Łukasz o jakie wkładki Ci chodzi ?? :O jesli piszesz o wkladce K&N o zwiększonej przepustowości zamiast standardowego filtru powietrza i sie do tego przypieprzasz to sory ale coś chyba z Tobą nie tak...

To jest i będzie seryjne bmw e30 tylko ze na nizszym zawieszeniu bo na Mtechu za wysoko przod stał... zadnych wieśniackich spojlerów nie planuje... a myśl o sprzedaży mojej e30 nawet nie przychodzi mi do głowy... Ta e30 napewno nie umrze.. :) A jeśli chodzi o felgi to jedynie BBS RS , BBS RM ostatecznie Borbet A 9' z rantem...

[ Dodano: 2008-05-13, 16:29 ]
praca napisał/a:

Tak to może w twoim przypadku być.... :)

jestes podatny na wpływ reklamy...co daje w praktyce "większa przepustowość" oprócz dobrego samopoczucia własciciela...? Nie rozśmieszaj mnie. Najlepszy jest filtr powietrza od BMW, a nie jakieś cuda na kiju.

Wycinanie katalizatora jest nielegalne i zanieczyszcza środowisko (choć ten argument pewnie Cię wali).

Poza tym trochę kultury, bo wyrażam tylko swoją opinię (po to dajesz auto w naszych smiegiełkach, żeby inni je i Twoje z nim poczynania oceniali).

Zgadzam się z "pracą" i nie irytuj się tak bo to niezbyt zdrowe.

MOD: spokój !! do wałka... bo rozdam bany
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2008-05-14, 16:40, w całości zmieniany 1 raz  

FAHER 13 
DIABEŁ TASMAŃSKI

Wysłany: 2008-05-14, 17:01   

a mi tam się podoba spokojniej chłopaki bo wam żyłki na czole popękają :lol: :P pozdro :)

dEeste 

Wysłany: 2008-05-14, 19:26   

Każdy ma swoje zdanie... nie będe już reagował na głupie gadki... sory....

bono20002 
W.G.M.

Wysłany: 2008-05-15, 11:35   

dEste nie przejmuj się, koleś jeżdzi Clio :lol: :lol: :twisted:
a twój IS bardzo ok, jak sie nie mylę to oglądałem go dokładnie w Toruniu :D ...i nawet fotki chyba mam...

czytałem o felgach..hymm a nie chcesz sie swoich pozbyć?? :D ja właśnie takie chce do swojegj podróbki IS'a..

Old School IC 

Wysłany: 2008-05-15, 11:39   

Podoba mi sie jest ok bez przesady wszystko na swoim miejscu Pzdr

dEeste 

Wysłany: 2008-05-15, 20:15   

bono20002 napisał/a:
dEste nie przejmuj się, koleś jeżdzi Clio :lol: :lol: :twisted:
a twój IS bardzo ok, jak sie nie mylę to oglądałem go dokładnie w Toruniu :D ...i nawet fotki chyba mam...

czytałem o felgach..hymm a nie chcesz sie swoich pozbyć?? :D ja właśnie takie chce do swojegj podróbki IS'a..

No Ja tez twoja furke widzialem w Toruniu :) a felgi są za ładne zeby je sprzedawać :d ale poszukaj na allegro ostatnio widzialem komplecik takich jak moje z oponami za jakies 500 zł pozdro

piotrek528 

Wysłany: 2008-05-15, 20:22   

Ładnie teraz siedzi :) zaliczony już jakiś krawężnik is lippe ? :P masz płyte pod miską ?

http://www.facebook.com/AUTHENTICCARSDETAILING
www.authenticcars.pl

dEeste 

Wysłany: 2008-05-15, 21:04   

Nie mam osłony i nie planuje jak narazie :) Mam obczajone wszystkie drogi gdzie nie ma problemu z jazdą :P w sumie to stwierdzilem ze na spokojnie mozna jezdzic na takim zawiasie tylko trzeba uwazać i kombinować... trasa do Torunia w okolicach Włocławka była tragiczna... same koleiny i jechalem prawie środkiem ulicy lub poboczem non stop :)

P.S. Omijam krawężniki :)

Odpowiedz do tematu