Wysany: 2008-05-10, 13:46 [E36] marojbl ->> 320i coupe
Witam, poniżej fotki mojej od zawsze wymarzonej coupe
Beemka jest z maja 1996 roku, motor m52. Na wyposażeniu jest klima dwustrefowa, ASC, i niebywały dzwięk R6. Poniżej kilka fotek robionych telefonem, wkrótce wstawie cos lepszego. W planach bedzie 17'' felga z parapetem i uglebienie (jeszcze nie wiem jakie). Myślałem nad zmiana kierunków na białe ale chyba pozostane przy tych nawet pasuja do granatowego nadwozia. Pozatym nie będę ingerował w fabryke - podoba mi się jaka jest.
Jeszcze dwie fotki ze środka:
Czekam na wasze opinie i oceny
_________________ ____________
E36 2.0 Coupe
Nie, nie, nie! żadnej gleby! zostaw tak jak jest! Nasze drogi są zbyt dziurawe na takie zabawy. Pomarańczowe kierunki też zostaw - coraz mniej ich się widzi. Zostaw też oryginalne 15 - tki. Teraz Twoja bunia wygląda pięknie! Wymień jedynie radio na fabryczne a będzie tak
Pamiętaj to co fabryczne jest najlepsze!
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Nie, nie, nie! żadnej gleby! zostaw tak jak jest! Nasze drogi są zbyt dziurawe na takie zabawy. Pomarańczowe kierunki też zostaw - coraz mniej ich się widzi. Zostaw też oryginalne 15 - tki. Teraz Twoja bunia wygląda pięknie! Wymień jedynie radio na fabryczne a będzie tak
Pamiętaj to co fabryczne jest najlepsze!
wtf skad ten koles sie urwal
haaalo .. prosze pana ? chyba pomylil pan fora .. to nie BMW-KLUB.pl ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Radio zostaje - podoba mi się - będzie to kiedys fundament mojego audio
Bandit napisa/a:
Nie, nie, nie! żadnej gleby! zostaw tak jak jest! Nasze drogi są zbyt dziurawe na takie zabawy.
Gleba będzie i to raczej napewno - chcę tak jak kolega Kiloff ma u siebie że telefon sie nie miesci
Narazie to jest wóz terenowy. Co do kierunków to sam jeszcze nie wiem. Wypowiadajcie się kto jakie widzi na niebieskim metallicu - żółte czy białe kierunki
_________________ ____________
E36 2.0 Coupe