hmm.... teoretycznie we wszystkich powinno byc podobnie... od strony nog pasazerow poszukaj tuz pod kanapa pod dywanem jakis srubek.. powinna byc jedna lub 2... jak je odkrecisz to wtedy normalnie ciagniesz kanape do gory lapiac ja od przodu. oparcie powinno byc przykrecone po bokach przy samych slupkach.... sruby powinny sie pokazac po wyjeciu siedziska. jak je odkrecisz to ciagniesz dol oparcia lekko do siebie potem do gory w kierunku tylnej szyby i powinno wyjsc
W E32 akurat nie ma śrubek. Siedzisko jest na wcisk tak jak w E30. Tylko, że z tego co zauważyłem, siedzi o wiele mocniej. Trzeba sporej siły użyć ciągnąc od przedniej strony do góry.
Także rwij mocno!!!
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2004-11-27, 20:25
Siedzisko wyjmujesz tak jak Ci kolega podpowiedział -przód mocno do góry,a oparcie ,dwie plastikowe nakrętki na nadkolach i dwie takie same za podłokietnikiem.Po odkręceniu dołem do sieboe i do góry.Powodzenia
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
Anonymous Go
Wysany: 2004-11-27, 23:19
Dzieki koledzy za odpowiedz:) Dzisiaj to juz tam nic nie bede robil, ale przy chwili wolnego rozbiore auto
są śrubki... zdejmij najpierw siedzisko i na samych przegach po bokach na dole sa po jednej na strone, jak je odkrecisz to kanape do góry energicznie i wychodzi.