Fakt BORBET T w E36 nie pasują-co innego w E30! MAŁY ale swoją drogą ja i tak bym widział tu inne felgen te co są w tej chwili i patrząc na całe auto nieco przypomina calibre -nie to, że coś Tobie wypominam tylko grzecznie wyrażam swój pogląd pzdr.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ile ludzi tyle opinii. Generalnie więcej niż połowie ludzi felgi się super podobają mówią,że bardzo pasują do samochodu itd. Mi z daleka jak samochód stoi też się podobają z bliska już mniej.
mi tam sie podoba,choc jestem zwolennikiem rantu w polerce.ktos z forum jeszcze ma takie podobne "grzeczne" fele i u niego tez to niezle wyglada..ja bym zostwil i sie nie martwil bo auto wyglada ladnie,moze nie brutalnie ale elegancko.
..ladne autko...jesli chodzi o felgi to tez jestem na nie...niemasz przez te szybki problemu z misiami??moj koles z Mielca ma taki woz jak Ty i jezdzil dlugo czasu na czarnych szybach ale dal sobie spokoj w koncu ...niewyglada juz tak ładnie...a fele od m6 piecioramienne podwojne...niby bez rantu ale ladniej sie prezentuje-pomysl nad felunkiem,proponuje borbet A
Felga to wiadomo nie jest jakis mega szał ale do e36 pasuje. Na pewno sie jezdzi w miare bezstresowo i nic nie obciera. Auto gitez! Oby wiekszosc beemek w pl miala tylko taki problem z felga... to ja bylbym spokojniejszym czlowiekiem
Felga jak zostanie zastąpiona to napewno nie jakimiś rantami tylko czymś ala ACS lub rh na wzór ACS zwykłe pasujące 17 z malutkim rantem.
Te RH na wzor ACS to wyglada jak swieza kupa i wali po galach podrobą takze daruj sobie od razu. Lepiej poszukaj oryginalow ACS jednoczesciowych 18". To chyba najlepsza felga bez rantu ktora mi sie podoba.
ale na 18" bedzie jeszcze wyzsza koza. zeby wychodzic z auta bedzie trzeba wysuwany schodek dorobic
na 18" tez sie da rady samochod posadzic .. wystarczy odpowiedni profil opony i troche samozaparcia ..
co do RH .. mirol : mialem takowe i powiem ci ze nie bylo tak zle .. moze nie wygladalo mega kozak, ale dzieki temu ze kiolko ma dobre parametry - 8x17 ET35 - to jezdzi sie na tym bardzo dobrze i wyglada tez niczego sobie ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
jesli mały nie chce rantu i przeróbek blacharskich to w zupełnosci zgadzam sie z mirollem no prawie.JDla mnie tez jedyna felga jaka sie podoba w 17 bez rantu to schnitzer nazywam to w 5 ziarenek bo na ramionach maja takie wybrzuszenia jak ziarna.Mały sa dwa komplety takich na allegro i to orginały poodnawiane jedne za 2,500 drugie za 1350 i to moim zdaniem już powinno byc u ciebie.Pomysl o tym. bmka git pozatym ładnie żesmy wczoraj pozamiatali o 23 na grota.Mały,ja i shreku.Doborowa obsada.Warszawska obsada.Tak zreszta jak zawsze w rzeczywistosci wygląda owiele lepiej no i ten xenon.To naprawde robi oszałamiające wrażenie.PoZdro Mały.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Kamil tak jak napisałem Ci na pw albo beemka będzie sprzedana albo będzie german 4x8,5j et13 itd
Obniżenie już jest ok prawie jak u Ciebie na gwincie więc kozy nie będzie raczej.
Trochę danych dotyczących samochodu
Rocznik 1992/07
Silnik M50B25 bez vanosa
-Zewnętrzny M-Pakiet z dokładką pod zderzak od M3
-szeroki grill od modeli po liftingu
-przednie lampy FK z ringami + Xenon
-Felgi TecnoMagnesio Super F1 17x8j et 35 (mam nadzieje,że nie długo)
-przyciemnione szyby
-czarna skóra fotele sportsitze podgrzewane, zagłówki z tyłu, podłokietnik itd.
-elementy deski rozdzielczej od modelu po liftingu
-oryginalny telefon Motorola- BMW
-10-głośnikowy system HiFi BMW
-tempomat
-el.szyberdach/szyby
-kierownica raid 28cm
-zegary ciśnienia i temperatury oleju w słupku
-ringi na zegary
-brak zamków w drzwiach
-domykanie szyb z pilota
-rozpórka kielichów przód
-filtr stożkowy
-zawieszenie -60/-40
-stroboskopy w halogenach+szczekaczka za nerkami obsługiwana przez CB
można się bawić w policję
Jak coś sobie przypomnę to dopiszę i dołożę zdjęcia wnętrza.
miroll kasa scisneła troche kieszen po za tym jeszcze w czerwcu mam w planie dokonczyc sprawy blacharskie czyli rozgiać przód ,poprawic maske czyli zapadniete miejsce po znaczku i szerokie listwy od mki założyc na boki ale też je odnowic bo wypłowiały troche.ale w tym sezonie napewno sie gdzies spotkamy ,musimy.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW