Krzysiu masz cacko w garazu - i chyba zadne z tego forum nie moze z nim konkurowac
zadne e30,kebab i inne ...8 to 8 i koniec!
Eee przesadzasz Dobra e30 to wspaniały samochód,podobno e36 M3 też nie jest złe ,a ósemka? to taka sama beemka jak inne,ma piękny kształt ,ale też czasami lubi powiedzieć "a pocałuj mnie w d... ,dziś nigdzie nie jedziemy"
A tak w ogóle to zauważyliście,że to wspaniałe 8 z Niemiec nie ma pasów bezpieczeństwa ?
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Zmienil siedzenia to zdobyl rarytasy ale ja i tak bym wolal nowatorskie oryginalne.
Kiere bym wsadzil 3 ramienna taka jak byla w E31 i tez E46 ale z multifunkcja.
Silnik odpowiedni bo pojemnoscia pasuje do modelu ale chyba najwieksze wrazenia zrobily na mnie fele.
Ile to ma? Mysle ze to 18stki (porownujac z Feskinami na E30 obok) i chyba 10 na przodzie a na tyle z 12, no najbidniej 9.5/11.
Aha... Wspomne przy okazji ze takich Hartge poszukuje: 8.5x17/10x17
Pozdro
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
lepsze siedzenia oryginalne, te w 8-er to żadne cudo
Prawda jest taka ,że zwykłe seryjne siedzenia w 8 są dużo gorsze niż sportsitze w e30.Poważnie.
Rozwin swoja mysl. Co jest nie tak? Dla mnie w siedzeniach liczy sie przede wszystkim trzymania boczne.
Pochwale sie (bo chyba jest czym) ze jezdzilem 850Ci w manualu (dla jasnosci 5.4) i nie czulem zednego dyskonfortu, no ale nie zrobilem w nim wielkiego dystansu.
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Sajgon może jeździłeś 8 z kubełkami,bo takie też występują w 8.
Właśnie chodzi o trzymanie boczne i długość siedziska pod udami.W seryjnych fotelach w e31 jest kiepskie wyprofilowanie i siedzi się jak na krześle.Może w wersji z welurowymi obiciami jest lepiej,ale na skórze nie odczuwam,żeby coś mnie trzymało-przydałyby się solidne podparcia z boków.
P.S. Niezły mix ,bo w oryginale nie było 850 z silnikiem 5.4 z manualem.
5.0 automat lub manual
5.4 tylko automat
5.6 tylko manual
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
P.S. Niezły mix ,bo w oryginale nie było 850 z silnikiem 5.4 z manualem.
Hmm... no wlasnie!
Sa 2 wyjscia.
Albo to ne bylo M73 abo po M70 ktos wlozyl M73 lub byl tylko swap skrzyni
Ta 8mka jezdzil moj byly szef i mowil ze ma silnik 5.5 wiec go poprawilem i powiedzialem ze jest to 5.4. Nie gadamy juz na stopie kolezenskiej wiec bedzie trudno zdobyc VIN Aha napewno nie bylo to CSi
P.S.
Grutujuje Chris za odwazny i sluszny wybor.
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe