Jeśli drugi raz kupowałbym kabrioleta to na 90% byłby w automacie, Hubert pojeżdzi i sam stwierdzi że dobrze zrobil, a co do auta to moje zdanie juz znasz, moja przy niej wypada blado
Nie ma "szkoda, że automat" - Automatyczna skrzynia jest super rozwiązaniem. Jak kiedyś byłem wielkim przeciwnikiem to teraz coraz bardziej podchodzi mi.
Wczoraj bylismy w nocy z inspekcją z Warszawy z Rocco More u Huberta przetestowac to autko.Autko jest ładne choc wymaga troche pracy.Co to Hubert wie najlepiej i z biegiem czasu was zapozna z modami.Napewno ten przód trzeba dac szerszy.oczywiscie rózne rozwiazania albo dystans albo rant.Ja jestem zwolennikiem tej droższej metody kupic rant 3 calowy na przód.tył jest ok choc obciera wiec to pozostawiam to przemyslenia Huberttowi.Ja bym widział jednak modyfikacje tych bzdetnych seryjnych nadkoli aby została ta szerokosc.Co dalej.napewno do wymiany lampy przód soczewka i xenon.Dobre zawieszenie bo to serja.Co do automatu to lans dobry ale mam nadzieje że te skrzynie nie padaja jak te w e34 4 litrowych.Słyszałem własnie o kilku automatach z tamtych egzemplarzy i jak padnie wsteczny czy inny bieg to naprawe zaczynamy od 3 tys w góre.Ja po tych sytuacjach co jak co automata bym sie nie podjał kupowac.Ale ogólem autko ładne ale jeszcze do dopracowania sporo rzeczy.A i wal ten dyfuzor pod przedni zderzak.On naprawde zmienia auto mocno.pzdr
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Jest ok-kolor jest obłęd
Tylko tak :
-szeszej z przodu
-rzecz jasna niżej
-znaczki OUT
-lusterka M3
-brewki KAMEI
-dystanse aby koła wystawały a najlepiej to sklep nadkola-tak jak miałeś w butelce
zajebiście, że AUTOMATISCHEGETRIEBE
Pozdrawiam cie HUBERT.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Dzieki za mile slowa ale jakos brewki mi nie podchodza , szerzej bedzie napewno z przodu to kwestia czasu tylko , nizej to bedzie ale tez niewiem ile , lustra m3 leza w domu ale jakos mi sie nie widza , to wszystko bede robil tak zeby nie ruszac nadkoli niestety mam juz dosc tych lakiernikow