Wysany: 2008-03-05, 02:26 Skóra- jak, gdzie i za ile?
Witam.
Ludzie czy naprawde jest tak trudno trafić beżową skórę do kombiaka e30? Czy mi sie tylko wydaje? Gdzie szukać oprócz allegro? Może znacie jakiegoś sprzedawce, który mogłby to mieć? Jestem z Mińska Maz. okolice wawy. Myślałem ewentualnie o obszyciu, ale sporo drożej pewnie wyjdzie...Skąd wziąć materiały najtaniej i gdzie najtaniej robota?
mam goscia w wawie na bródnie.Na pw dostałes namiary.ja obszywam u niego już drugie całe wnetrze wczesniej robił mi w audi kiedys też cos .jest wporzadku.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
ciezka sprawa... jesli szukasz idealnej to lepiej nie tracic czasu tylko odlozyc 2.5-4tys pln i dac do obszycia... albo... uzbroic sie w cierpliwosc... ale niestety tak to jest ze jak sie czegos szuka to ciezko a pozniej mozna trafic w dobrej kasie itp... ja u siebie obszywalem srodek bo juz mialem dosc poszukiwan...
co do gabek do kazdy tapicer ma takowe materialy ale wyrzezbienie tego zalezy od checi i umiejetnosci tapicera...
Now Wita witam , ostatnio wymienialem obszycia w moich siedzeniach i tez mialem maly dylemat gdzie zdobyc materialy . Rozwiazanie okazalo sie prose DKLEPY TAPICERSKIE ... na dole wysylam pare linkow z linmkami hurtowni z twojego wojewodztwa , ale jest pelno taiech sklepow taicerskich ... czasami nazywaja sie Tkaniny meblowe lub cos podobnego ..ale samochdowe tez maja.. a cena ok (welur 20-35pln) (skora /skoro podobne do 60 pln) nie sa to drogie rzeczy..gorzej e znaleziniem specjalisty ktory to wszyje... bo maja teraz badziewne plastikowe maszyny ..nie ma to jak stary Łucznik:P hehe POWODZENIA