hary74 Poszukaj zanim napiszesz !!! boczkiem boczkiem
Wysłany: 2008-09-21, 20:33 [E36] Hary74
Witam!!!
Przedstawiam wam swoją betke!zdjęcia które widać są jeszcze sprzed swapu!
A więc!!Betka jest z 1995roku orginalnie była z silnikiem 1.8 M43.teraz właśnie już ma włożony M52B28 ale jeszcze nie jest poskładana!
M43 sami wiecie że to dobry silnik można na nim jeździć i jeździć ale nie po szaleć!!Dlatego zdecydowałem sie na 2.8!!Udało mi się kupić silnik z automatu z przebiegiem 96tys.km także cukiereczek!!
Z wyglądu nic szczególnego narazie zmieniłem tylko znaczki na Hamann tylnie lampy na Biało-czerwone noi oczywiście orginalne felgi Hamann 17cali (opony przód 225x45 tył 235x45 ).Acha noi jeszcze zmieniłem spężyny na sportowe więc siedzi troche niżej.
W środku dzieje się troche więcej.Radio z DVD z automatycznym wysuwanym 7calowym ekranem podłączonym do X-Boxa głośniki są orginalne ale NFS-a słychać naprawde przyjemnie szczególnie przy wciskaniu NOS.
To narazie byłoby na tyle.W planach jest M-pakiet , Angel-eyes , Xenon!Mysle że wszystko to połączone z lakierem Alpinweiß będzie wyglądało pysznie i w dobrym guście!
pozdrawiam i z góry dziękuje za komentarze!!
slawo, spoko spoko slawo zaraz bedą ładuje hary wlasnie na imageshack:)
Bunia konkretna biala strzala . Musze w tego NFSa se pociac w koncu u Ciebie Hary.
_________________ Z Miasta Latających Noży.
Wysłany: 2008-10-16, 17:50
swap zakończony autko chodzi naprawde bardzo dobrze!
podziękowania dla Bronka dzięki któremu auto naprawde dobrze jeździ!
oprócz silnika założony jest short-shifter produkcji własnej ale udanej naprawde dobra rzecz!
w planach kolektor wydechowy od M3 , ssący od M50 noi oczywiście szpera
Ostatnio zmieniony przez MaRio-sKaTe 2008-10-17, 16:46, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-10-17, 17:19
wiem wiem lampy właśnie chce sprzedać
zderzaki hmm narazie ich nie maluje bo chce m-pakiet założyć i dopiero wtedy pomalować ale to dopiero na wiosne bo teraz to chce w silnik jeszcze troche zainwestować!!!
gleba jest nie duża ale jest powiem Ci że wystarczająca
a z tym angel-eyes to może i masz racje!
pozdro i dzięki za komenta
[ Dodano: 2008-10-24, 16:45 ]
lampy juz wymienione na orginalne z M-pakietu
[ Dodano: 2008-11-11, 23:54 ]
szpera 3.15 już jest
ladne autko ale na moje beem to albo czarne albo jakies show shine
Wysłany: 2009-01-28, 15:22 troche zmian
M-pakiet już prawie cały tylko lusterek brakuje ale to już pikuś!
niestety zderzak przedni jest z laminatu trafił mi się za grosze to wziąłem ale naprawde laminatu nie miałem w planach!zdjęcia narazie są ze stanu prowizorycznego progi sa tylko przystawianone a przedni zderzak tylko tak przykręcony ale wszytko bedzie dopracowane w późniejszym terminie
odrazu mówie że maska jest nie domknięta
[ Dodano: 2016-01-08, 13:31 ]
Witam po tylu latach.
Wóz ze mna jest już tyle lat i mam do niego sentyment
Przesyłam troche fotek ze zmian.
Auto jak wcześniej pisałem było zwykłym 318i potem 328i potem wychuchane m3 s50b30 i takim dalej pozostało ale zostało rozebrane do zera i składane od nowa raczej już nie do normalnej jazdy
Została zamontowana klatka w profesjonalnym zakładzie Cybul Solution
Zawieszenie zostało wypiaskowane i pomalowane każdy element gumowy zawieszenia został wymieniony na nowy
Amortyzatory DGR wersja RACE
Silnik ma założone kute tłoki WOSSNER
Aktualnie auto się składa
Powinno niebawem wrócić do formy