BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Do wlascicieli e28 badz ew e30
Autor Wiadomo
center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2004-12-20, 15:55   

e30, 2.0, el. lusterka. muza gra caly czas, zadnych problemow z odpaleniem, chociaz czasami musze dlugo krecic i to po pare razy...
mam aku 74 Ah 680 A na gwarancji boscha ale prodkuowany w Polsce wiec inna ma nazwe...ale jakas to Ci powiem wieczorkiem :)
acha dalem za niego 220 zeta...

mgr inż. Jędrek ;)

sebo 

Doczy: 02 Sie 2004
Skd: kobyłka near wawa
Wysany: 2004-12-20, 16:32   

E30 m20b20 elektryczne lusterka i szybki radio jest z 4 glosniczkami brak abs'u jakis sznajder kilku letni nie wiem ile ma lat 2,moze 3 wiem tylko ze w samochodzie ogolem jest od 4 miesiecy (nigdy nie byl uzytkowany w samochodach) pojemnosc 74Ah no i dziala calkiem niezle poranne odpalanie trwa 2-3s ale raz na 20 odpalen zdarza sie ze trzeba pokrecic z 7-8s??

była E30 320i coupe

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2004-12-20, 18:52   

E30 M20B20, elektryczne lusterka (podgrzewane), muza caly czas, przewaznie krotkie trasy po miescie z wlaczonym ogrzewaniem tylnej szyby i dmuchawa i niezbyt dalekie wyjazdy poza miasto. Aku 36Ah (wiem, wiem... nie krzyczcie), firmy nie pamietam, jakas niemiecka (juz z takim kupilem). Niby duzo za maly (wg katalogu powinien byc 62Ah)ale na razie kreci bez problemu, nawet przy -5. Zobaczymy co sie bedzie dzialo jak temperatury spadna jeszcze bardziej.

bachus 
automotive designer

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Wrz 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-12-20, 20:36   

E30 320i (m20b20) - 55Ah firmy ZAX chyba :lol: (elektryczne lusterka jedynie z elektryki. Dziala bez problemów

E28 520i (m20b20) - 45Ah / 360A firmy 'pointS' - elektryczne lusterka, 8 głosników i odpowiednia do niech jednostka sterująca... zima nie zima - kręci
(non stop chodzi ogrzewanko, i/lub chłodzonko i grzanie szyby tylnej)

febrycznie powinien byc 55Ah ale kasy wtedy zabrakło.

Planowo powinien znalezc sie tam 2* Exidy lub Bosch (osobiscie do zastosowan car audio)
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60

# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA

Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i

loko

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Wawka
Wysany: 2004-12-21, 01:08   

a ja mam 5-letnia stara centre 45Ah ktora nawet jednej zimy mi sie rozladowala i zwyczajnie zamarzla i spuchla i wstyawilem do wanny co by ropzmarzla, naladowalem i do tej pory jest oki :-) to co mam to wiecie.. 2,7, el. szyby lust, grzane fotele, sprzet audio (wzmacniacz 600W) mocniejsze zarowki w leflektorach i halogenach...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: