siema jakie sa roznice w czesciach pomiedzy np sedanem a compactem ? maska, blotniki itd ... zderzaki sa raczej napewno inne ? jak z dostepem do czesci ?
czekam na wasze odpowiedzi
aha ! gdzies widzialem compacta z deska rozdz. od e36 - da sie to zrobic ?
Lampy przednie te same.
Kierunki te co w sedanie/combi.
Blotniki tak samo - takie jak w sedanie.
Nie chce mi sie wiecej szukac ale jak nie jestes czegos pewnie wejdz na www.realoem.com i sobie porownaj numery czesci.
Dostepnosc czesci chyba taka sama, wejdz na allegro i popatrz.
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
z dostepnoscia czesci nie ma najmniejszego problemu.Moim zdaniem compact to ciekawe autko o bardzo dobrych właściwościach jezdnych.Lepiej jeździ mi się compactem jak e30.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Drzwi sa inne...
zawiecha przód e36
tył e30 poza piastą...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Wysany: 2008-11-18, 02:00 Re: compact a reszta e36
urbi napisa/a:
i
aha ! gdzies widzialem compacta z deska rozdz. od e36 - da sie to zrobic ?
drzwi w compi sa inne niz w pozostalych e36 i to jest podstawowe ograniczenie do zalozenia deski z sedana ( bo taką prwdopodobnie daloby sie dopasowac) profil boczków drzwi jest zupelnie inny wiec deska z sedana bedzie haczyc i drzwi nie beda sie chcialy zamknac. Sciana grodziowa jest taka sama wiec jakby nie drzwi, po wymianie nagrzewnicy(ktora tez jest inna niz w pozostalych e36) daloby sie zalozyc deche............ ale czy sie da??? wszystko sie da tylko trzeba liczyc sie z kosztami jak sie uprzesz to z compi zrobisz kombi
ale po co zmieniac deche? decha w compakcie jest dużo lepsza od tej z e36 coupe/sedan z tymi japonskimi łukami... w sedanie i coupe wyglada to jakos jedynie jak ma full opcje...
Melis, Zgadzam sie z toba bo kolega ma compacta niezle wyposazonego i powiem ze sie w nim lepiej czuje z ta dechą i ogolnie jakos jakosciowo jepiej jest w nim w porownaniu do sedana to takie moje odczucia...
_________________ Było E30 320i 83r Lapisblau Było E34 520i m30b30 90r Silver Jest E34 525i m52b25TU 90r Diamant schwarz metallic