coś pięknego super fotki, teraz już wszystko jasne czemu was aż tak długo nie było, hehe mam nadzieję że już niebawem moja bunia też będzie się tak pięknie przezentować, pzdr.
co do wielkosci zdjec to problemu nie ma, tylko ze te juz sa po przerobkach (w darmowej picassie) - nie potrafie do konca ostrosci ani kolorow na swoim aparacie ustawic
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Sesja bombowa i przejazdy przez miasto jeszcze lepsze tak w takiej ekipie jak sie spotykamy na zegarek nikt nie patrzył a faktycznie troche nas nie było.Piekne kebaby .
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ta sesja była ukoronowaniem naszych długich starań aby ekipa krzyży germańskich spotkała sie w tym samym miejscu o tym samym czasie , przejazdy przez miasto , miny ludzi na ulicach oraz jak pojechaliśmy po moją Kachne na dworzec BEZCENNE
Panowie szacunek dla WAS
I takie powinny być właśnie kebaby. Gdybym miał więcej pekinki to moja wyglądałby podobnie, lecz póki co nie mam i strucla chociaż do serii próbuje doprowadzić.
DZieki Panowie za wspanialy przejazd po miescie czas staje w miejscu jak sie mozna pokazac w gronie tak pieknych E36 ja juz szukam 10" do tylu moze sie uda pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za sesje i lansik