oj kreci sie kreci:) jesli chodzi o kola to beda to stalowki na ktorych obecnie sa kola zimowe. niestety finanse w tym roku nie pozwola mi na zakup felg:( narazie musze uporac sie ze sprzedaza 2 autek i kilku gratow a potem moze sie pomysli
[ Dodano: 2009-06-20, 13:37 ]
[ Dodano: 2012-02-02, 11:10 ]
Witam. Dawno się tu nic nie działo ale przy bumie też się nie wiele działo.A więc od początku. Najpierw wyleciały brewki i okazało się że ktoś wyszlifował duże wgłębienia w szkle więc padła decyzja zakupu lamp, a że mam szczęście więc zamówiłem dwie lampy bosch z czego odblask w jednej z nich nadaje się do wyrzucenia. Jak lampki będą skończone to zapodam fotki.Nerka została pomalowana na czarno.Pod koniec zeszłego roku zapodałem gwint FK. W tym momencie przód siedzi jakieś 70mm a tył 40mm. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli na wiosnę wleci szeroka felga i wyleci ściema z tylnej szyby oraz blenda.