ja na Twoim miejscu bym wzial rozpuszczalnik i byl zmazal to co masz na przeplywce widacv ze zmieniales (albo poprzedni wlasciciel) czekamy na foty jezeli cos ciekawego wrzucales
tak wyglądał samochód jak go kopiłem puki co nie miałem możliwości ($) żeby coś zmienić dołożyłem tylko rozpórkę na przód i poprawiłem drobne pierdółki przy silniku czekam na jakieś extra $ żeby coś robić
_________________ [e30] 320i
-tylna oś z 320i cabrio (tarczo-bębny)
-silnik z 320i cabrio (oryginalny przebieg 112tys km)
-wydech (spartolony przez poprzedniego właściciela xD)
Tak jakoś wyszło że dopiero zauważyłem że masz taki kolor lakieru jak ja Kozacki Zinnoberrot więc małym kosztem zainwestuj w jakąś pastę lekko ścierną i przeleć całe auto. Ja wydałem na to chyba z 14zł ,a efekt jest piorunujący.
No i patrzę że jakiś taki prawy kielich wymielony i nawalone kitu jest czy coś
btw jedna rzecz mi wpadła w oko której ci wręcz zazdroszczę...przedni pas z dwoma wlotami Dola mnie to jest taki głupi detal którego nie każdy zauważy ale jednak ma w sobie coś co sprawia że każdy go wie ocb chce go mieć I jest lans w mieście
z tego co wiem to miała strzał z prawej ale ogólnie jest ok zbieżność trzyma i trzeba tylko popracować nad kosmetyką (trochę rdza się pokazuje)
jeśli chodzi o wydech to taki już "dostałem" z autem ale w sumie fajnie brzmi (o wyglądzie się nie wypowiadam )
a tak przy okazji to ma ktoś może dokładkę zderzaka (taka jak jest u mnie na foto albo ta nieco niższą ) bo urocza dzieciarnia z mojego osiedla wyrwała mi moja
fajna ta bawarka powiem ci tak ze wydehcem sie nie przejmuj ja nabylem swoja z jescze gorszym kominem niz twoj takze luzz a wiadomno ze zawsze trzebatroche pracy w auto wlozyc ale po to wlasnie to jest zeby miec frajde z grzebania przy nim i modzenia wiec powodzenia
_________________ BMW to samochod z dusza i pasja kazdego z nas!
Kilka nowych fotek niestety jeszcze żadnych przeróbek
T.B.C.... xD
[ Dodano: 2009-05-13, 18:24 ]
dawno już tutaj nie pisałem wiec lekki update
w aucie zamontowałem centralny z pilotem i wymieniłem mieszek zmiany biegów (stary w 3 częściach ) doszły też nowe tarcze
fotki po zamontowaniu i odświeżeniu zacisków dodam przy okazji
a tu 2 fotki z zeszłego tyg
[ Dodano: 2009-07-15, 10:00 ]
dobra wypadalo by tutaj cos napisac
tarcze juz zamontowane i doszly do nich klocki ATE. jesli chodzi o moje zdanie to jezdzi sie super autko staje prawie w miejscu i nie ma juz problemu przegrzewajacych sie hamulcow im cieplej tym lepiej
w autku zmienilo sie kilka rzeczy doszla rozporka na tylnych kielichach, zmienilem i przesunalem filtr powietrza (pipercross), wyczyscilem przepustnice, krokowy i przewody dolozylem filtr na odme czekam jeszcze na BH, dokladke przedniego zderzaka i nowe wisko
postaram sie jakos nie dlugo dodac jakies fotki
[ Dodano: 2009-07-15, 22:11 ]
bardziej aktualne foty
[ Dodano: 2009-07-23, 10:11 ]
kolejny update jesli chodzi o wyglad samochodu