Który odbędzie się 8 marca 2009 roku / niedziela / na torze w Wyrazowie koło Częstochowy.
Zapraszamy wszystkich pasjonatów marki BMW w tym także kierowców, którzy w swych BMW chcą sprawdzić się na torze.
Plan imprezy:
8.00-10.30. Rejestracja zawodników do konkurencji "wyścig na dochodzenie".
10.00. Rozpoczęcie imprezy.
10.30. Próba toru dla startujących.
11.00. Konkurencja "wyścig na dochodzenie" ( 1 przejazd, dystans 3 okrążeń )
13.00. Rzut tylnym mostem na odległość.
13.30. Rzut wałem na odległość ( konkurencja dla kobiet ).
14.00. Pokaz driftu w wykonaniu klubowego teamu - Dominik Flak BMW E36 328i oraz Radosław Habrowski BMW E30 344i V8 ( pokaz uzależniony od ilości śniegu ).
14.30. Wręczenie nagród i dyplomów.
Na imprezie będzie profi katering.
Koszt uczestnictwa w BMW Winter Cup:
20 zł - uczestnicy konkurencji torowej;
10 zł - opłata parkingowa dla uczestników BMW Winter Cup 2009 nie biorących udziału
w konkurencji torowej.
Jazdy po torze tylko w kaskach, z zapiętymi pasami oraz włączonymi światłami.
Obydwie kwoty dotyczą auta. Ilość osób w aucie nie ma znaczenia.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy dzwonić pod następujące numery telefonów bądź numer gg:
604 091 070 - Piotrek
gg:4056360
602 105 953 - Dominik
gg:747761
Jak będzie wszystko si z moim autkiem to też się wybiorę
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
ja nie bede zachwalal bo nie wypada . LUKAS wie jak jest u nas nA IMPREZACH .
NIE BEDE WYMIENIAL WSZYSTKICH BO KOGOS POMINE I BEDE MIAL OBITA BUŻKE
no biała sie prezentuje niezle . mysle ze mocy nie brakuje szykuj szykuj . na BMW DRIFT DAY sie wyrobisz mam nadzieje puchary w tym roku wieksze niz poprzednio . trasa tez lepsza . wszystko bedzie lepiej wiec zapraszamy . jedno jest pewne . GORSZEJ POGODY JAK ROK TEMU NIE BEDZIE .
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......
nie bedzie podzialu na klasy bo po ostatnich imprezach wiem ze nie ma takiej potrzeby . to nie jest tor na ktorym robi to jakas ogromna roznice . tylko i wylacznie technika zdecyduje o wygranej . po imprezie bedzie mozna wjechac sobie na tor i posmigac . mamy nadzieje ze bedzie to jeszcze na widoku . w zeszlym roku bylo prawie 50 załóg wiec w tym roku tez nie planujemy wiecej . mysle ze gorny pułap to 50 nie wiecej . w razie problemow w drodze dzwonic do organizatorow
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......