Idz do okulisty, jeżeli żle widzisz. A co do gołych bab.......... to chyba pomyliliście Forum???????? Tutaj prezentuje się piękne Becie!
Pozdrowienia i całuski - M.
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2005-06-22, 21:01
BM 6 napisa/a:
Idz do okulisty, jeżeli żle widzisz. A co do gołych bab.......... to chyba pomyliliście Forum???????? Tutaj prezentuje się piękne Becie!
No Mariolciu masz rację,ale do pięknej BECI przydało by się jakieś piękne BLĄDYNIĄTKO,oczywiście skąpo ubrane.No ale rozumiem,to raj dla młodych,a mnie "dziadkowi" to już nie przystoii.Chyba ,że w mundurze drogowki,to juz siła wyższa
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
No Mariolciu masz rację,ale do pięknej BECI przydało by się jakieś piękne BLĄDYNIĄTKO,oczywiście skąpo ubrane.No ale rozumiem,to raj dla młodych,a mnie "dziadkowi" to już nie przystoii.Chyba ,że w mundurze drogowki,to juz siła wyższa
No właśnie, Darek mamy podobny tok myślenia
Zawsze to jakaś fajna dziewczyna lekko ubrana pasuje do BMW
No i sami odpowiedzieliście sobie na zadane pytanie, że nie >>goła baba<< ale jakaś dziewczyna, blondyneczka i jednak ubrana!?
Co prawda jestem blondynką, ale chyba dobrze dedukuję????
_________________ Nothing else matters!
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-06-23, 07:47
noooooooooooo nnnieeeeeeeee znowu gołe baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
posta kasuje do razu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na tym forum gołych bab nie ma!!!!!!!!!!!!!!
co do blondynek skapo ubranych to jak szef mowi !!
Miruś
Jeżeli jeszcze to "coś" masz, to najlepiej poszukaj sobie gołej baby we własnym łóżku. Gołe baby na obrazku są dla tych, co modlą się słowami: >>Boże, zabrałeś moc, to zabierz i chęci<< ..........!!!!!!!
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich "mocnych" - M.
hahahahaha Mariolka nie mogłaś tego lepiej ując
poza tym nazywanie rozebranej Kobiety gołą babą to obraza oraz brak szacunku dla niej oraz dla Kobiet wogóle