UWAGA 17 FOTEK
Moje e30, przebieg 230 tys. oryginalny pakiet Pfeba, są papiery itd. Silnik M20B20 + Lpg 2 gen. założone przez poprzedniego właściciela. 4x el. szyby, komputer zresztą widać co i jak
Jakieś komentarze mile widziane
Ostatnio zmieniony przez nommad86 2009-11-08, 16:54, w całości zmieniany 2 razy
Szczerze to rudej zabardzo nie widać Myślę, że jedna z tych nie podjedzonych. Wiadomo konserwowałem podłoge, to przy progach delkatnie widzialem ze cos tam sie działo ale to pikus. Z zewnątrz ok mały bąbelek przy tylnym nadkolu, ogólnie całkiem
Ostatnio zmieniony przez nommad86 2009-11-09, 00:40, w całości zmieniany 1 raz
Fajnie, że Wam się podoba utwierdza mnie to powoli w tym, żeby ją zatrzymać Spojlera Pfeby nie będzie bo nie podoba mi się kompletnie wolę gładką klape. Co do kół zastanawiałem się jak Borbert A 4x9 cali by leżały. No cóż zobaczymy, od grudnia wstawiam ją do garażu na zimę.
Ps. Miroll kolor bodajże tak jak pisałeś Lapisblau ale dla pewności jeszcze zerkne.
Ostatnio zmieniony przez nommad86 2009-11-09, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Pewnie tak ale auto wystawiłem na sprzedaż http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C10536818
Jednak bez ciśnienia jak nie znajdzie się porządny kupiec to nie sprzedam A jak u mnie zostanie to kto wie co się stanie. Prawda jest taka, że nie jestem maniakiem modelu E30 jak z wielu z Was po prostu mam bo to fajne, klasyczne BMW.
Ostatnio zmieniony przez nommad86 2009-11-09, 20:31, w całości zmieniany 1 raz