Wysłany: 2010-06-20, 11:05 [E36] bmw_e36.pawel->> 325i coupe M-pakiet
Moje qp pochodzi z 1992 roku jest dość bogato wypasiona jak na te lata
Ma świetny silnik M50B25 który brzmi rasowo i jest dość dynamiczny
Posiadam ją już 3ci rok i spisuje się świetnie
Pod koniec tamtego sezonu zostało wymienione kompletne zawieszenie z przodu tył nie wykazywał jakiegokolwiek zużycia.Do tego kompletny układ wydechowy od kolektora wydechowego no i tarcze klocki płyn hamulcowy poszły nowe.
z modów co przeprowadziłem własnoręcznie to
-M-pakiet zewnętrzny
-sportsise pół skóry
-lampy tył z białym kierunkiem
-most ze szperą
-obszycie boczków skórą (sam tego już nie robiłem)
-podłokietnik skórzany
-klamki wewnątrz ori.M3
-schowek poliftowy
-końcówki tłumika na styl M3
-spojlerek na klapie taki delikatny akcent
-GT ecken
Posiadam felgi do niej repliki BBS LM ich rozmiar to przód 8,5/19 et40 opona 215/35 zr19 tył 9,5/19 et45 opona 225/35 zr19 naprawdę są cudownie śliczne
allegro:) Kolega miał dylemat bo kupował do e46 touring 19" i myślał właśnie nad replikami LM.. kupił coś takiego http://lh4.ggpht.com/_fbx...FE/DSC_0152.jpg Z tego co wiem, wytrzymałość ma porównywalną do replik LM... przed założeniem kół, miałem je w ręce.. waga nie przekraczała na moje 4,5kg. efekt? pojeździł ze 3 dni.. pojechał do krk, dziura.. 2 felgi skrzywione w tym jedna tak że nie uda się jej najprawdopodobniej uratować (od wew. strony). Jeżeli rzeczywiście te repliki mają taką wytrzymałość jak to co jeździło przez 3 dni na e46 no to są to felgi pokazowe, na nową nawierzchnie (dosłownie) ale ja nikogo nie zniechęcam Repliki LM kosztują w granicach 3k.. coś w tym jest skoro ORi kosztują ze 20 000 zł...
jak na razie nie mam co do nich zastrzeżeń a śmigam na nich jak na 15 i nic jakość jest jak dla mnie super.Jestem bardzo zadowolony wiadomo niska gleba i mała amortyzacja co chwila w trasie dobija zawias do końca aż buda trzeszczy a felgi jak były prostę tak i są
jak na razie nie mam co do nich zastrzeżeń a śmigam na nich jak na 15 i nic jakość jest jak dla mnie super.Jestem bardzo zadowolony wiadomo niska gleba i mała amortyzacja co chwila w trasie dobija zawias do końca aż buda trzeszczy a felgi jak były prostę tak i są
amor do skrócenia i utwardzenia bo się kiedyś przejedziesz