Jako że trzeba w końcu kupić wyłącznie auto dla siebie znajomy sprzedał mi tą właśnie e30 Sam jeździ e38 w longu
Coś o aucie
silnik 1.8i m40 plus podtlenek lpg (nie jestem zwolennikiem lpg ale jestem biednym studentem więc lpg na plus )
rocznik 1990
nadwozie jak widac coupe
z wypasów to hmm tylko chyba szyber dach
Autko ogólnie zadbane rdzy są małe ogniska które będą zwalczane
jestem pod wrażeniem prowadzenia się tak już pełnoletniego autka
Plany:
sprężyny przód -35 mm
dywaniki - w tym tygodniu- nie lubię gumowych
środek porządnie wyprać a na wiosnę może nowe fotele
nowe szkła reflektorów plus czyszczenie i może hid 4300k
chciałem podpasowac podłokietnik z tym będzie zabawy
i wiele innych zależnych wiadomo od czego
co zrobiłem:
nowe wisko
nowe klocki i tarcze przód
nowe łożyska przód
Na razie tyle jak sobie przypomnę do dopiszę
Ogólnie teraz wchłaniam wiedzę na temat e30
Wywalenie dywaników na plus - też nie lubię gumy
Ogólny stan wizualny nienajgorszy, dobra baza do małych modów. Tylko zrób coś z listewką wokół szyb, bo farba schodzi
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
TomekZG1, ogólnie myślę że fajnie by wyglądały te felgi co wyżej pokazałem 15' http://www.allegro.pl/ite...cali_4x100.html tylko właśnie może białe ale felga na wiosnę dopiero no chyba że wpadnie jakaś nie oczekiwana gotówka
Panowie słyszeliście taką opinię że olej lepiej nie wymieniac zimą tylko przed bo temp. zima niska i olej gęstszy osobiście to wydaje mi się że wymieniac i już jak myślicie:?:
[ Dodano: 2010-02-16, 15:32 ]
Żeby nie było że nic się nie dzieje małe przygotowania do wiosny skromnie ale do przodu