Wysany: 2010-01-07, 16:01 Zaślepki w drzwi zamiast korbek
Witajcie,
potrzebuję pomocy!!
posiadam E36 (1991) z elektrycznymi szybami, niestety boczki drzwi były w strasznym stanie, dlatego też trzeba było je wymienić, a jedynymi dostępnymi były wtedy boczki od drzwi z szybami na korbkę. W związku z czym zamiast korbek mam teraz dwie dziury i potrzebuję zaślepek do nich, a nie mam już pomysłu gdzie można ich szukać? Czy ktoś z Was jest może zorientowany w tym temacie?
Wysany: 2010-01-07, 16:17 Re: Zaślepki w drzwi zamiast korbek
kam napisa/a:
Witajcie,
potrzebuję pomocy!!
posiadam E36 (1991) z elektrycznymi szybami, niestety boczki drzwi były w strasznym stanie, dlatego też trzeba było je wymienić, a jedynymi dostępnymi były wtedy boczki od drzwi z szybami na korbkę. W związku z czym zamiast korbek mam teraz dwie dziury i potrzebuję zaślepek do nich, a nie mam już pomysłu gdzie można ich szukać? Czy ktoś z Was jest może zorientowany w tym temacie?
Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam Was!!!
Yyyyy... W ASO ?
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Witam Zorientuj się czy nie znasz kogoś kto zakladał sobie uniwersalny uklad elektrycznych szyb do auta . W komplecie jest zazwyczaj okolo 10 zaślepek różnej głębokości , a średnica pasuje zawsze ...............Kiedys miałem ale "wspomogłem " kolegę z forum ...........Polecam takie rozwiązanie . Nawet zapytam kolege z pracy czy cos mu nie zostało , bo niedawnoa takie cos zakladał ........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!