Witam oto moje E30 m20b20 z 1990 roku.
Ciekawa rzeczą jest to że miała tylko jednego właściciela za granicą.
Posiada kompletną dokumentację łącznie z ory. książką serwisową.
Ogólnie to przesiadłem się z e36 myślałem że nie da się jechać a wrażenia
raczej pozytywne
Ogólnie rzecz biorąc auto dość ładne:
FOTO:
Ostatnio zmieniony przez ///MacArthur 2010-02-14, 18:34, w całości zmieniany 3 razy
Sliczny bialy kwadracik. Zawsze podobaly mi sie biale e30 i to w takim stanie jak twoja. Ile ma przejechane jesli mozna zapytac bo srodek wyglada jak moj powodzenia w dalszych modach.
Dzięki za dobre słowo.
Powiedzcie mi czy Wasz E30stki też są taki niskie(sprężyny wyglądają na seryjne)
Wczoraj założyłem 14' winter look i powiem tak siedzi bardzo nisko.
Ostatnio zmieniony przez ///MacArthur 2010-02-14, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Piękny sedanik. Pewnie musiałeś się sporo napocic żeby wyszukac tak zachowaną e30. Trzymaj ją w serii bo już niewiele takich. Co do zawiasu to jesteś pewien, że seria? Przód troszkę jak by niżej stał.
Jako milosnik E30 nie moge nic nie napisać pieknie zachowany egzemplarz, dbaj o nia niewiele juz E30 w takim stanie, szukanie takiej to jak szukanie igly w stogu siana..
pozdro
Powiedzcie mi miał ktoś z Was takie urządzenia które powoduje że E30stka spełnia normę Euro 2 i wie jak to zdemontować obejść Udało się je odłączyć ale pojawił się problem z falowaniem obrotów ustawienie przy silniku za pomocą śrubki nic nie dało.
Co do obniżania to raczej odpada bo praktycznie leży na ziemi a ja chciałbym nią jednak pojeździć czasem
Ostatnio zmieniony przez ///MacArthur 2010-02-15, 17:02, w całości zmieniany 4 razy
ja miałem też to urządzonko w M42, powodowało, że silnik jak był zimny falował i potrafił zgasnąć sam od siebie, odłączył mi to mechanik, przy okazji montażu podtlenku LPG - problemy ustały...
Świetna ta biała
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...